Водопропусклива керамична настилка от тухла Plaza

Наименование: Екологичен водопропусклив басейн Копиране Каменни настилки Цени на цената Суровина: Натурален Супер Клей Предимство: екологичен, икономичен, Добър звукопоглъщащ ефект
Чат сега

Информация за продукта

Какво е керамичен аспиратор?


Нашите водопропускливи тротоарни тухли са направени от отпадъци от шлаката и керамиката, основно се прилагат в City Road, тротоар, паркове, Plaza, обществена тоалетна и т.н. заради многото му характеристики като добра водопропускливост, задържане на вода, неплъзгащи се намаляване на шума, устойчивост на атмосферни влияния и многократна употреба и др.


градско-роуд-тротоарна тухла


Цел на водопропускливия Bick?

За да се реши проблемът с укрепването на градската повърхност и проникването на повърхностни води. Керамичните пропускливи тухли имат определен ефект върху поддържането на водопропускливостта на земята и поддържането на влажността на земята. В същото време, керамичните пропускливи тухли също имат характеристики на противоплъзгащи, студоустойчивост, устойчивост на атмосферни влияния и намаляване на шума. Може да се каже, че керамичната пропусклива тухла не само поддържа екологичния баланс на града. Същевременно той е и продукт за строителни материали, който е в съответствие с опазването на околната среда.Прилагане на водопропусклива тухла:

Приложението на керамични пропускливи тухли може да бъде широко използвано в общинско строителство като тротоари, пешеходни улици, открити паркинги, площади и т.н., и може да се прилага и в частни зони като къщи и дворове. В днешно време градското развитие прекомерно експлоатира и нередовно използва ресурсите от подземни води, което води до спад на нивото на подземните води. Освен това, по време на дъждовния сезон, повечето градове в Китай ще имат вътрешни проблеми, които ще окажат голямо отрицателно въздействие върху екологичната среда и живота на хората.


тухла от светло сив бетон

тухлен проект


Информация за фирмата:


Ксиамен ZhongJingtai строителни материали Ко, ООД, професионален високотехнологични изследователска и развойна компания е специализирана в производството на нови енергоспестяващи стенни материали --- Сандвич панели пяна Core, машини и оборудване за развитие, производство на технологии и насърчаване на приложения на продукта. Ние се фокусираме върху убеждаването на екологичните и енергоспестяващи стенни материали и положително реагираме на националната политика за реформиране на стени. Разработили сме успешно стенни панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на модерната архитектура. В допълнение, можем да произвеждаме повече от 2 милиона квадратни метра различни стенни материали годишно. Първо качество, честност и печелившо сътрудничество са нашите идеи за управление.


Свържете се с нас:

Чанси Лан

Ксиамен Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Раздел 2A, сграда Lianchang, област 6-8Huli, Xiamen, Китай.

Tel: + 86-592-5216902

Факс: + 86-592-5216319

Whatsapp (WeChat): + 8618649946842

Facebook (Skype): chancy lan

Уеб сайт: HTTP: //www.sandwich-wall-panel.com

Забележки: Всяка допълнителна информация, моля не се колебайте да ми изпратите запитване или да се присъедините към моя Skype или да се обадите на моя мобилен телефон или Chat by Whatsapp.

контакт

Hot Tags: водопропускливи керамични плочи, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също