Опазване на топлината от керамика за хлъзгав път

Опазване на топлината от керамика за хлъзгав път

1.Намаляване на шума
Консервиране на топлина
3.Скороустойчивост
4.устойчиви на отлежаване
Чат сега

Информация за продукта

Опазване на топлината Керамика за хлъзгав път

Какво е керамичен аспиратор

Керамичният фреза използва отпадъците от шлака, отпадъчната керамика като суровина. След повторната обработка, високотемпературното синтероване, екологичният продукт се произвежда с характеристики на запазване на пропускливостта на подпочвените води, запазване на влагата, устойчивост на компресия, устойчивост на приплъзване, висока якост, студоустойчивост, устойчивост на атмосферни влияния, намаляване на шума, поглъщане на звука и повторна употреба.


Защо керамична печка

1. Добра водопропускливост - естественото спускане на вода може бързо да позволи на водата да премине през земята и своевременно да попълни ресурсите на подземните води. Спестете вода и намалете наводненията в града.

2. Функция за автоматично регулиране - отличната пропускливост може да регулира температурата и влажността на повърхността, за да елиминира “феномена на топлинните острови” и да поддържа екологичното равновесие.

3. Безопасност и комфорт - в дъждовните дни пътят няма вода, за да се предотврати нощното отражение и да се подобри безопасността и комфорта на автомобила и пешеходците.

4. Силна водопоглъщаща способност - използва се в кухнята на обществени места или в етажа на банята, може да абсорбира водата и оказва отлично противоплъзгащо действие.

5. Намаляване на шума - порестата структура може да абсорбира шума на автомобила и да създаде тиха и комфортна среда

6. Висока якост на натиск - направена с високо налягане и висока температура на синтероване, якост на натиск, якост на огъване е по-висока от тази на други подови материали.

7. Ниски въглеродни емисии и опазване на околната среда - дългият живот на продукта и устойчивостта на атмосферни влияния могат да доведат до безкрайно многократно рециклиране.

8. Премахване на мъглата - в момента, в някои градове, явлението мъгла е много сериозно. Основната причина е сухият въздух. Поради липсата на адсорбция на водни пари, суспендираните частици не могат да бъдат уредени своевременно. Само голяма площ от водопропускливи тухли може да елиминира мъглата.


Наличен размер на керамична асфалтополагаща машина

300 х 300 х 55 mm; 300 х 150 х 55 мм

200 х 200 х 55 mm; 200 х 100 х 55 мм


Стъпки за изграждане на керамични бетонови настилки

1. Обработване на земята

2.Процедура на натрошени камъни

3.Процедура на пясъка

4.Процедура на керемида

5. Ниво на ниво

6.Процедура на ставите

7.Ниво надолу

8.Обработка на отклонението.
тротоарни настилки

Hot Tags: запазване на топлината керамика за хлъзгав път, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също