Полимерна циментова замазка за свързване на стени

Полимерна циментова замазка за свързване на стени

ZJT, прахообразният полимер против пукнатини е вид сив (бял) твърд прах. Това е обикновен портланд цимент, дисперсията на латекс прах с относителни спомагателни вещества, анти-крек материал и се смесва с кварцов пясък и така нататък, има добра кохезивност, устойчивост на удар и хидрофобни ....
Чат сега

Информация за продукта

ZJT, прахообразният полимер против пукнатини е вид сив (бял) твърд прах. Това е обикновен Портланд цимент, дисперсията на латекс прах с относителни спомагателни вещества, анти-пукнатини и смесени с кварцов пясък и т.н., има добра кохезия, устойчивост на удар и удароустойчивост.


Анти-крекинг полимерни разтвори за EPS стенен панел

ZJT полимер анти-пукнатини хоросан прах се използва главно в прахообразни полистирол частици, неорганични изолационен разтвор, пенобетон външна стена топлоизолационна система, тип с алкална мрежа грижа кърпа засили ефекта на топлинна защита система. Добрата устойчивост на пукнатини и удароустойчивост на хидрофобна защита гарантират безопасността и експлоатационния живот на изолационната система.


Предимство на продукта

Ниската абсорбция на вода, имат определено дишащо действие

Неорганичният материал е с приоритет на дълготрайността

Подходящ за водоустойчиво покритие или серпентина не може да се прилага

Висока якост, отлично свързване, здрава връзка с бетон

Извън материалите за декорация на строителството може да се строи широкоспектърно покритие, покритие, тухли или друг материал.


Указания за употреба

1. Този продукт с чиста вода в съотношение гъста паста, воден цимент от 0.22: 1 трябва да се използва до 2 часа след смесването.

2. Два интервала на мазилката не трябва да са по-малко от 24 часа, като например висока степен на суха, преди мазилката да бъде мокра вода.

3. Употреба: като например висящи вградени алкални материали мрежеста решетка 5-6 кг на квадратен метър, като висящи вградени гореща къса телени мрежи на квадратни дози от 8 до 10 кг.


бележки

1. Строителната среда и температурата на стената на нивото на корен не може да по-малко от 5 ℃, вятър под ниво 5, строителство, за да се избегне дъждовен ден.

2. Изграждането е завършено, трябва да обърнем внимание на защитата на продукта, след като чакаме желаната интензивност, преди да бъде в процес на изграждане.


технически параметри

1.jpg


Приложение

Имате нужда от водоустойчива бетонна основа и външни конструкции на повърхността на бетона,

водоустойчива конструкция. Такива като: стена, басейн, канализация, тунели, подземен паркинг, покрив и др.

Вибрационното място е водоустойчива конструкция и намотка или водоустойчива комбинация ефект ефект е най-добре


Hot Tags: полимерна циментова замазка за свързване на стени, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също