Циментова замазка с анти-крекинг циментова замазка

Циментова замазка с анти-крекинг циментова замазка

Описание на продукта ZJT полимер анти-крекинг хоросан е смесена с висококачествен цимент и висококачествен латекс прах.Той има добра анти-крекинг, добра топлоизолация, добра устойчивост на алкални, добро устойчиво на замръзване, добро задържане на вода, висока якост на свързване, наслаждавайки се отлично изпълнение на времето ...
Чат сега

Информация за продукта

Описание на продукта


ZJT полимер анти-крекинг хоросан е смесен с висококачествен цимент и висококачествен латекс прах.Той има добра анти-крекинг, добра топлоизолация, добра алкално-устойчива, добра устойчивост на замръзване, добро задържане на вода, висока якост на свързване, наслаждавайки се на отлични характеристики устойчивост на атмосферни влияния, удароустойчивост и анти-крекинг.


Основно приложение

Стената мазилка изолация и покрив, изолация, ремонт на цепнатини, стари плочки за обновяване и полистирол частици на повърхността на пукнатини.за да се увеличи нивото на залепване на слоя, решавам, защото стената на повърхността на водата е прекалено силна или гладка. интерфейсът не е лесен за свързване, пепел слоест, напукване, счупване проблеми.

Polymer mortar


указания за употреба


1. Този продукт с чиста вода в гъста паста, водно циментово съотношение 0,22: 1 трябва да се използва в рамките на 2 часа след смесване.


2. Двата интервала на мазилката не трябва да са по-малко от 24 часа, като например висока степен на суха мазилка преди да е влажна.

3. Използване: като висящи вградени алкални мрежести кърпички материали 5-6 кг на квадратен метър, като висящи вградени горещо потопени телени мрежи на квадратна доза 8 до 10 кг.

Полимерна анти-крекинг мазилка за стенни панели EPS

контакт

Ксиамен Zhongjingtai строителни материали Ко ООД
Добави: Сграда-2A-D Lianchang Сграда No6-8 Huli Avenue, Huli област Xiamen Fujian China
Tex: + 86-592-5216902 Факс: + 86-592-5216317
Мобилен / Whatsapp / Wechat: +8618559217326
E-mail: zoe@zhongjingtai.com Skype: cqannyzeng


Hot Tags: циментови анти-крекинг разтвор водоустойчив циментова замазка, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like