Ployurethane изолирани леки преградни стени панел пяна бетон къща

Леката стенна платка на ZJT е лека текстура и лесна за инсталиране. Опазването на околната среда е красиво, топлоизолация и звукоизолация. Тя може да увеличи зоната на използване на помещението. Той е материал за опазване на околната среда и има подкрепата на държавата. Леката преграда може да се реже по желание, което носи голямо удобство и гъвкавост на конструкцията. Разнообразието на светлината на преградата, силната селективност, но също така подобрява качеството на декорацията, изглежда едновременно красиво и щедро.
Чат сега

Информация за продукта

Ployurethane изолирани леки преградни стени панел пенобетон къща


Характеристика на панела


Сандвичът от калциев силикатен картон полифенил частици композитен сандвич стена е нов висококачествен лек стенни материали, изготвени чрез вземане на полифенил частици хоросан като материал на ядрото, като калциевата силикатна дъска като материал на повърхностния слой, и подходящо смесване на летящата пепел, шлака и добавката. Продуктът е с размери: дължина2440 / 2270mm, ширина610mm, дебелина60 / 75/90/100/120/150 / 180mm (саморегулиране. Двата повърхностни слоя на новата композитна дъска сандвич са изработени от високоустойчиви водоустойчиви калциеви силикатни плочи, а водоустойчивото изпълнение е добро; и материалът на сърцевината е полифенилен свързващ хоросан, а производителността на топлоизолацията е добра; и продуктът интегрира топлоизолацията, структурната функция и водоустойчивото свойство и се използва главно за преградни стени на сградата.


LightweightPanel

Предимства на стенния панел


1. Висока икономическа полза, намаляване на разходите по проекта .

Светлината на енергоспестяващи композитни плочи се изработват от промишлени остатъци от пепел, калциев силициев диоксид, керамика, силикатен цимент и EPS частици като основна суровина, производственият процес е прост, цената е ниска и икономическата полза е значителна. ,


2.Повишено технологично ниво.

Индустриализацията на жилищното строителство през този век е необратима. Според анализа на развитието на стенните материали в развитите страни, продуктът е в съответствие със закона за развитие, който преодолява дефектите на други леки стенни панели и има уникални характеристики, и ще бъде лидер на новия материал за стени.


3. Леки 、 оптимизиране на структурите.

A.традиционен тухлен блок, стената трябва да бъде разположена във вертикално положение върху гредата, която трябва да се приеме.

B.Zhongjingtai стена материал, който може да разшири разстоянието между греди и колони, подчертават икономическата полза от добив Jingtai стена материал.

C. Стената не може да бъде ограничена от греда и колона.


4.Защитна изолация.

ZJT леки сандвич панели са с добра звукоизолация, 40dB за 90mm дебела стена и много по-добре за по-дебели панели, звуковите ефекти в съответствие с националните жилищни звукови изисквания, много по-високи от други извинения тухлена стена от звукови ефекти.


5.Waterproof.

Леката преградна дъска може да бъде запълнена с цимент, за да се образува тяло на басейна, без да се прави водоустойчива украса. Гърбът на светлинния панел може да остане в сухо, да не оставя следи и да не показва кондензирани водни капчици при влажен климат. Светъл панел за прегради е професионален водоустойчив борд, с добра водоустойчива, влагозащитна работа, може да се прилага за кухня, почистваща стая, мазе и други влажни зони.


Лесно е да се конструират, транспортират и съхраняват време.

Тухлена зидария капацитет за изграждане на 12 души за осем часа на ден, ако се използва ZJT стенен панел в строителството, трима души могат да завършат за 60 минути, така че предимството на ефективността е много важно.


7.силна висяща сила, може да се сложи с окабеляване и погребан тръба.

Чрез висящи тест, една точка на висяща сила на стената на панел може да бъде до 50 kg и над нивото, и напълно отговарят на стената на общите приложения на лагери, като инсталация на климатик, кондола, бойлер, фиксирани, мрамор поддръжка на скелета на меса и така нататък.

Ако искате да знаете за друго изпълнение, моля, свържете се с мен

优点大全4


Приложения на стенен панел


1) • Вътрешни стени, преградни стени и външни стени:

Широко се прилага за интериорни прегради на високи сгради, с предимствата на отлична пожароустойчива, най-добра висяща сила и лесен монтаж.

2) Подова система:

Много е подходящ за плоча на пода, фабрика, работилница, склад и др.

3. Приложение на покрива.

隔墙应用3


别墅应用3


应用大全3

Спецификация на стенния панел


1. Редовен размер, дължина х ширина (мм): 2270x610 / 2440x610

2. Дебелина (mm): 60/75/90/100/120/150

3. Предложена дебелина (мм): вътрешна стена : 90/100; външна стена : 120/150; покрив и под : 120.

产品规格


参数


Сертификат за стенен панел


资格证书2


ЧЗВ

1. Елегантен ли е сандвич панелът за EPS цимент?

Да, така е. Капацитет шестстотин и петдесет до осемстотин кг на кубичен метър, той е една шеста от тухлената стена, дори е половината от газобетонен блок.


2. Огнеупорен ли е панелът от цимент на EPS?

Да, така е. Контролира изтичането на огъня от изходната единица, предотвратява разпространението на огъня, предотвратява генерирането на токсични газове или слънчевите лъчи.


3. Има ли топлоизолация на панела за EPS цимент?

Да, така е. Композитният материал на панела от цимент на EPS определя, че има отлични топлоизолационни и топлоизолационни функции


4. Звукоизолира ли е панелът на EPS цимента?

Да, така е. Повърхността на циментовия панел на EPS е от фиброциментова плоскост, интериорният композитен материал и вдлъбнат-изпъкналите жлебове между двата панела го правят отлична звукопоглъщаща и звукоизолираща функция. 100 мм дебелина изолира звука извън 45dB, той е много по-висок от blockwork


5. Силна ли е стената на панела на EPS цимента?

Да, така е. Противоударно изпълнение е 1,5 пъти на блока, със стоманена конструкция фиксирани, може да направи високи нива, голяма обхват стена, цялостна антисеизмична производителност е 10 пъти от нормалната blockwork \ t


6. След инсталацията може ли да се боя без замазка?

Да, може. Можете да боя директно без замазка, а също така може да украсяват без мазилка


Свържете се с нас


Ксиамен Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Unit2A, Lianchang сграда, No6-8 Huli област, Ксиамен, Китай

Лице за контакт: Джоди Хуанг

ТЕЛ: + 86-592-5216902 ФАКС: + 86-592-5216319

Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249

Email: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com


Hot Tags: плоскостенна изолация с леки преградни стени, пяна бетонна къща, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също