Леки енергоспестяващи сандвич панели за резиденти, изграждане на прегради и изолация в търговски помещения

Леката композитна плоча, произведена от нас, има характеристики на леко тегло, тънко тяло, голяма повърхност, плоско, твърдо ядро, топлоизолация, звукоизолация и хидроизолация, намаляване на шума, бърз монтаж и т.н. Този продукт е най - идеалното огнеупорни вътрешни преградни стени в страната и чужбина, огън е повече от три часа, след проверка на качеството на частта за контрол на извадката, е напълно в съответствие с националните стандарти за строителни материали.
Чат сега

Информация за продукта

Състав на продуктите

Леката композитна плоча от сандвич е високоякостна, лека и уникална топлоизолационна лека стенна плоскост, която е изработена от високоякостен цимент като циментен материал, подсилена от алкалоустойчива стъклена мрежа, подсилена с нетъкан плат, пяна с цимент и муха пепел като сърцевина, изливане през производствена линия, гъста вибрация, изравняване, композитен и изработен от висока якост, лекота и уникална структура, който е подсилен с високоякостен цимент като циментен материал, подсилен с алкалоустойчива мрежа от стъклени влакна, подсилен от неактивни материали - тъкан плат и пяна с цимент и пепел. Представянето достига водещото ниво в страната.

原材料1


Характеристики на продукта

01.Леката икономическа полза, намаляване на разходите по проекта.

02.тегло, оптимизиране на структурите.

03.спестяване на пространството увеличава жизненото пространство.

04.изолационна изолация.

05. лесен за изграждане, транспорт и спестяване на време.

06.устойчивост на удар и устойчивост на удар.

07.може да виси сила, може да се сложи оградени тръби.

Предимства на продукта

抗震.jpg

Anti-земетресение

В сравнение с глинената масивна тухла, леката стена е повече от десет пъти по-лека от кухата 100 кг, което решава проблемите на гредата, колоната и дълбоката основа. Съединението с плочи-колона има добра сеизмична производителност, която не е подходяща само за нискоетажни сгради, но е подходяща и за високи сгради, мека геология, плажни сгради и плажни сгради.

隔音降噪.jpg

Звукова обида proof Водоустойчива

В сравнение с глинената масивна тухла, леката стена е повече от десет пъти по-лека от кухата 100 кг, което решава проблемите на гредата, колоната и дълбоката основа. Съединението с плочи-колона има добра сеизмична производителност, която не е подходяща само за нискоетажни сгради, но е подходяща и за високи сгради, мека геология, плажни сгради и плажни сгради.

与传统砖墙比较.jpg

Лесен монтаж

Сухата работа, простото и удобно инсталиране, повече от 6 пъти по-бързо от блоковата стена, може значително да съкрати периода на строителство.


Greece hotel.jpg

Производителността на инсталацията и обработката е добра.


Стенната плоскост може да бъде нарязана, прикована, пробита, нарязана по желание, а моделът на сградата може да бъде направен по желание.

03.jpg

добра повърхностна украса

Повърхността на плота е гладка, а тапети, тухли и спрей могат да се поставят директно след пълнене на шева.


05.jpg

Ниска цялостна цена

Тъй като гредата-колона и натоварването на фундамента са намалени, конструкцията е бърза, периодът е кратък и в сравнение с традиционната глинена тухла, керамичния блок и автоклавирания газобетон, строителните разходи от 10% могат лесно да бъдат запазени. ,


32.jpg

Опазване на околната среда, енергоспестяване и отпадъци

Материалите от стена не съдържат токсични, вредни вещества, а енергоспестяването на отпадъците е национална промоция и развитие на зелени продукти.


Приложения на продукта


屋顶地板应用.jpg

покрив и под


外墙应用2.jpg

външна стена


内墙应用3.jpg

вътрешна стена


超高墙、异形墙应用.jpg

висока сграда


隔墙应用2.jpg

дял на оборудването


Опаковане


  1. Свободно опаковане (с нормален палет и опаковъчен колан).

  2. 2. Стандартни експортиране на опаковки (опаковани с пластмасов тънък филм, защита на ръба и добър палет): USD20-30 / пакет.

  3. 3.Packing размер: 1500-3000 * 610 * 1000mm Натоварване: 18 палети на 20 'контейнер, 11000kgs-18000kgs на 20' контейнер.

    包装2


ЧЗВ


ЧЗВ

.Имате ли фабрика или търговска фирма?

Нашата фабрика е построена през 2003 г., ние имаме висока скорост процес на производство и система за управление на качеството.

.Мога ли да получа отстъпка?

Ако количеството ви е повече от нашето MOQ, ние можем да предложим добра отстъпка според вашето точно количество. Можем да гарантираме, че цената ни е много конкурентна на пазара на базата на добро качество.

Можете ли да предложите някаква проба?

Радваме се да предложим безплатни проби

.Как за времето за доставка?

в рамките на 12 дни след получаване на предплащането.


контакт

Fuma_MimePart_5

Ксиамен ZhongJingtai строителни материали Ко ООД


Забележки: Всяка допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с мен

Лице за контакти: Jodie Huang


Тел: + 86-592-5216902Whatsapp: +8613695041249


Hot Tags: лек енергоспестяващ сандвич панел за жилищно строителство, изграждане на преградни стени и изолация в търговски помещения, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също