Производител огнеустойчиви циментова плоча сандвич панели готови стени

Лекият енергоспестяващ сандвич панел ZJT е вид строителен материал, който не е ограничен за продажба и употреба. Те също не съдържат никакви вредни материали като формалдехид, бензен и др.
Чат сега

Информация за продукта

Производител на огнеупорни циментова дъска сандвич панели готови стени

Характерно за сандвич панела ZJT

Лекият енергоспестяващ сандвич панел ZJT се приготвя чрез вземане на разтвор от полифенилни частици като основен материал, като се използва плоча от калциев силикат като повърхностен слой и подходящо се смесват летящата пепел, шлаката и примесите.

95

Пет характеристики на стената на Zhongjingtai за защита на околната среда

01.

Светлина : Суровините са леки инертни материали и летяща пепел и т.н., няма тежки суровини като стоманобетон, пясък и камък, така че има характеристиките на леко тегло, което е само 1/16 от масата на тухлено-бетонната конструкция и може значително да намали надлъжното натоварване на строителната конструкция, да намали собственото тегло на сградата и да намали разходите за строителство.

02.

Топлоизолация : тъй като стенната плоча използва полистироловата пяна като основен топлоизолационен материал, топлоизолационните показатели и превъзходството им са в съответствие със строителния енергоспестяващ стандарт на сградата.

03.

Непроницаемост : водопоглъщането на новата тапета е едва 3,3%, което е достигнало напредналото ниво на същата индустрия в света.

04.

Огнеустойчивост : самият нов продукт за тапети, никога не изгаряйте. Експерименталните резултати показват, че новата стенна дъска е идеален материал за предотвратяване на пожари, а способността за предотвратяване на пожар на стена с дебелина 9 см може да достигне повече от 3 часа.

05.

Звукоизолация : защото новата стенна плоскост използва полистирол като основен материал. Така че звукоизолационният ефект да е добър, звукоизолацията на твърдото ядро е повече от 40 dB, а звукоизолационният ефект е в съответствие с националния стандарт.

Предимства на сандвич панела ZJT

 

Топлоизолация: Регулирайте температурата в помещението с постоянен диапазон.

Огнеустойчивост: 5 мм калциев силикатен борд е огнеустойчив, панелът за сандвич Eps Cement може да бъде против висока температура в продължение на 4 часа.

Водно доказателство: Експериментът е доказал, че водният басейн може да бъде направен от циментен сандвич панел на Eps, без да абсорбира вода и изобщо да няма изтичане след една година.

Звукоизолация: Вътрешната страна на материала за стенни панели (EPS полистиролно зърно) има фина звукоизолация и звукопоглъщаща функция.

Лесен за инсталиране: Използването на нашия инсталационен материал (PU пяна и циментно лепило) е лесно за изграждане на къща.

Спестяване на разходите за труд: Тъй като стенният панел е лесен и бърз за изграждане, трудовете могат да бъдат съкратени за една и съща работа и време.

Висока интензивност: Панелният стенен панел Eps Cement може да бъде закован директно или да окачи тежести, може да бъде декориран с керамични плочки, стенна хартия и всякакви декорации, които харесвате.

Устойчивост на земетресения: Устойчивостта на земетресенията на стенен панел от стена на Eps е повече от 7,5.

Спестяване на пространство и разходи: 60 до 150 мм, което е по-тънко от традиционния блок, така че може да спести много строително пространство. Междувременно, цената на конструкцията може да бъде спестена, вместо да се използват традиционните блокове.

墙板 优点 大全


Приложение на сандвич панел ZJT

Може да се използва като вътрешни и външни преградни стени или всякакъв вид декорация и строителство, а също и най-добрите материали за растения, апартаменти, хотели, офис сгради и обществени конструкции и др.

В допълнение, те се използват за отделения, домакинства, бани, вътрешни преградни стени на кухни.


屋顶 地板 应用

应用 大全 2

Спецификации на сандвич панела ZJT

2270мм стандарт 2440мм стандарт Приложение
2,270 * 610 * 60мм 2,440 * 610 * 60мм покрив
2,270 * 610 * 75 mm 2,440 * 610 * 75 mm покрив
2,270 * 610 * 90mm 2,440 * 610 * 90mm Вътрешна стена
2,270 * 610 * 100 мм 2,440 * 610 * 100 мм Вътрешна стена
2,270 * 610 * 120 mm 2,440 * 610 * 120 mm Външна стена / Етаж
2,270 * 610 * 150 mm 2,440 * 610 * 150 mm Външна стена

Индекс на топлопроводимост на дебелината

厚度 导热 度 指标

参数

Опаковане и доставка

ZJT Сандвич Панелна опаковка

1). Безплатно опаковане, нормален палет + опаковъчен колан

2). Стандартна експортна опаковка, добър палет + перлена вълна + ъглова защитна хартия + опаковъчен колан + пластмасов тънък филм

3). Зареждане: Обикновено 18 палети на 20 'контейнер или според изискванията на клиента

包装

Свържете се с нас

Ксиамен Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай

Лице за контакт: Джоди Хуанг

ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319

Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249

Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com


Hot Tags: производител огнеупорна циментова дъска сандвич панел готови стени, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също