Топлоизолирана сглобяема плоча за сандвич

Изолация на сгради Сандвич панел сглобяема къща Размер: 2270 / 2440mm * 60/75/90/100/120 / 150mm Употреба: Офис сграда, апартамент.
Чат сега

Информация за продукта

Въвеждане на панел за сандвич

Топлоизолирани сглобяеми сандвич бетон панел е един вид лек тегло енергоспестяващи смесени плоскости материал, като влакна стъклени mgo борда като панел, с магнезиев цимент, EPS като пълнители и формиране на едно време съединение. Продуктът може да замени червената тухла, глинестата тухла, гипсовия блок и други традиционни блокове и да бъде популярен сред много клиенти като нови енергоспестяващи строителни материали. Може широко да се прилага за стенни материали от различни високи и ниски сгради, като например: банка, офис, болница, училище, хотел, мол, реконструкция на стара къща, жилище и работилница.

4

Предимство на влакната:

Водоустойчивост: материалът на повърхността на енергийния панел е дъска от магнезиев оксид, която има добра водоустойчивост, устойчивост на влага. Ето защо, панелът няма да се пот или мокра, защото на абсорбция на влага и хлабав, и халогенни, деформация, сила и други явления. Стената в мокро време също няма кондензираща вода, може да се използва за кухня, бани, мазета и други мокри места.


Звукоизолирани: единството на енергийния панел, включително повърхността му магнезиев оксид борда, вътрешен материал и борда на връзка, всички имат добра звукова абсорбция и звук, изолация, 90 mm дебелина на стената на звука на абсорбиране на 42db, много по - високи изолация, ефект на шумоизолация в съответствие с националните изисквания за шумоизолация на жилищата.


Топлоизолация и енергоспестяване: енергийната ефективност на сградите е в центъра на вниманието на строителната индустрия. WELLYOUNG енергиен панел използва огнеупорни и ниска топлопроводимост неорганични магнезиев оксид борда панели като повърхност панел, плюс лек материал сърцевина от магнезиев цимент EPS композитен материал, който има добра топлинна изолация функция за съхранение на топлина.


водоустойчив панел

Използване на стенни панели EPS от строителни материали:

Широко се прилага за стенни материали от различни високи и ниски сгради, като банки, офис сгради, болници, училища, хотели, молове, реконструкция на стари къщи, жилища и работилници

地板

Инсталация

1.задаване на линията: поставяне на линията и носене на дъската

2.Спиране на борда: използване на ръчни / държа електрически трион за рязане свободно

3.Оразмеряване: оразмеряващ цимент върху страничната част на плоскостите, след това небрежно разпръснете полимерния разтвор върху един денис.

4.Инсталация: пренасяне на борда, подготвено за инсталиране на мястото за монтаж

5.Разширяване на пръти в стена и колона: пробиване на дупка в оригиналния стълб или стена, и фиксиране на борда от стоманена лента

6. Коригиране, фиксиране: използване на ръководно правило за проверка и корекция на изравняването


За Zhongjingtai строителни материали Co.Ltd

В тенденцията на нисковъглеродни и енергоспестяващи в страната и света, ZJT е на мисия за опазване на околната среда и активно насърчава развитието и популяризирането на зелени строителни материали. Съставът на материалите на ZJT енергоспестяващи стена панел стриктно изпълнява национален GB6566-2001 строителни материали Radionuclide Ограничен стандарт, които принадлежат към основните на радиоактивни строителни материали и един вид на декоративни материали, 100% не съдържат вредни вещества в хората, и в състояние на горене при висока температура, освобождаването на прекомерна част също може да се експлоатира в ефективен диапазон, така че да няма пряка заплаха за човека.

工厂 1HTB1GvQYqNSYBuNjSsphq6zGvVXan_350x350.jpg

ЧЗВ

1. Вашата цена е конкурентна в сравнение с други компании?

Нашите бизнес цели са да дадем най-добрата цена със същото качество и най-добро качество със същата цена. Ние ще направим всичко възможно, за да намалим Вашите разходи и да Ви гарантираме най-добрия продукт, за който сте платили.

2. Приемате ли проверка за товарене на контейнери?

Вие сте добре дошли да изпратите инспектор, не само за натоварването на контейнера, но по всяко време през време на производството.

3. Как можете да получите оферта за вашите проекти?

Можете да се свържете с нас по имейл, телефон, Alibaba TM, WhatsApp, Skype, Viber и т.н. 24 * 7 и ще получите отговор в рамките на 8 часа.


Информация за контакт

Говоря много за нашите продукти, сега е ваш ред да ми кажете подробностите си. Моля, моля не се колебайте да се свържете с мен в имейл или просто Изпратете запитване, аз ще се опитам всичко възможно, за да ви отговори възможно най-скоро.

Чанси Лан

Мобилен телефон: 0086-592-5216902


Whatsapp: +8618649946842

Уебсайт: http://www.sandwich-wall-panel.com

Адрес на компанията: Xiamen ZhongJingTai строителни материали CO., Ltd.

Раздел 2A, сграда Lianchang, област 6-8Huli, Ксиамен, Китай.


Hot Tags: Топлоизолирани сглобяеми сандвич бетонни панели, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like