Сандвич стенни панели EPS

EPS Сандвич стенни панели EPS Сандвич стенен панел е направен в съответствие с модерните високи сгради, екологичното жилищно пространство. Това означава раждането на стени, които да заместят традиционния блок още, новите му архитектурни мисли и отличното представяне, напълно ...
Чат сега

Информация за продукта

Сандвич стенни панели EPS

Стенният панел EPS Sandwich е направен в съответствие с модерните високи сгради, екологичното жилищно пространство на закрито. Това означава, че раждането на стени материали, за да замени традиционния блок допълнително, неговите нови архитектурни мисли и отлично представяне напълно отговарят на изискванията на модерната среда за изграждане на мебели. Широко използвани в жилищни сгради, училища, болници, сглобяеми къщи, офис, хотел, обществено строителство, място за забавление и др.


Особеност

EPS Сандвич стенен панел е пожароустойчив, топлоизолация, звукоизолация, водоустойчив, устойчив на вятър, анти-удар, антисеизмичен. Нашите сандвич стенни панели огнеустойчив срок е най-малко 3 часа. Добрата производителност е много популярна сред constructor.What е повече, нашите EPS сандвич стенни панели звукоизолация е много добра, тя може да изолира повече от 42dB, което може да осигури на хората тиха среда ,

предимство

1.Подходяща за околната среда, 100% несъдържащ азбест, безвредна за здравословните.Специалният панел за стени EPS не съдържа никакви вредни материали като формалдехид, бензен и др.

2. Уникален език и бразда, Специално разработеният дизайн на езичето и жлеба осигурява перфектна връзка и прави конструкцията по-бърза.

3.Специално работещ. ЕПС Сандвич стенен панел е много удобен, по-малко строителни боклук, останали след инсталацията, и лесно се почистват.

4. Отлично покритие на повърхността. Повърхността на EPS Sandwich Wall Panel е равна. Можете да направите мазилка директно за вътрешна декорация. EPS Сандвич стенен панел също може да вземе всички декоративни лечение.


Приложение

Стенният панел EPS Sandwich може да се използва както за вътрешни и външни преградни стени, така и за всички видове декорация и строителство, както и за най-добрите материали за заводи, апартаменти, хотели, офис сгради и обществени сгради и др.

В допълнение, EPS Сандвич стенен панел се използва за отделения, домакинства, бани, вътрешни преградни стени на кухни, високи сгради и проекти за обновяване на жилища.


ЧЗВ

1. Има EPS стенен панел огнеупорен?

Да, така е. Той контролира огъването на огъня от изходния модул, предотвратява разпространението на пожара, предотвратява генерирането на токсични газове или изолацията.

2.Какво е продукцията ви на EPS Sandwich Wall Panel?

Ние произвеждаме 20000 квадратни метра всеки месец.

3.Какви са вашите EPS суровини за стенен панел от EPS?

Нашите основни материали са EPS, пясък, летлива пепел и др.

4.Какво е вашето MOQ?

Нашите MOQ е 300 квадратни метра.


Нашата услуга

1. Експертен персонал отговаря на всички ваши въпроси по всяко време.

2. Изключително и уникално решение може да бъде предоставено на нашите клиенти от нашите добре обучени и професионални инженери и екипи.

3.Warmly добре дошли вашето посещение нашата фабрика.

4.We имаме нашият екип за контрол на качеството, ние ще тестваме нашите суровини всеки път след пристигането и изберете свободно извадка, за да инспектират стоки преди доставка и товарене на стоки в контейнер.Hot Tags: EPS сандвич панел стена, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like