Защо трябва да светлина деление съвет използване цимент?

- Mar 05, 2019-

Polymer Cement Mortar For Walls Connection.jpg

Всеки знае, че цимент и вода ще стане полу-течности с пластичност. След определен период от време на цимент течен тор постепенно губи своята пластичност и поддържа първоначалната си форма. Следователно това явление се нарича кондензация. След това тя въвежда периода на втвърдяване и здравината на цимент постепенно се увеличава. Поради характеристиките на леки преградни съвет продукти продуктите не могат да бъдат изработени от обикновен цимент, така специален цимент се изисква за операция. Има няколко точки в изключителната цимент:

1, Лайсна е бързо, могат да бъдат коригирани

За строителството периода на строителство също включва цимент втвърдяване и кондензация, защото обикновен цимент втвърдяване и кондензация е бавно, докато изключителната цимент може да се втвърди и кондензирано в само няколко минути, като по този начин значително намаляване на времето на традиционното строителство, намаляване на продукта опис и продукти. Втвърдяване време също може да се забави чрез добавяне на някои забавящо устройство.

2, добър против проникване изпълнение

Изключителната цимент може да се образува повече калциев сулфат в процес на хидратация, която е микро-разширяване на цимент за увеличаване на плътността на повърхността на продукта, така че продуктът има добър водонепропускливостта.

3, висок интензитет

Строителство и строителни материали трябва да обърне внимание на силата и този изключителен цимент само не може да контролира времето на втвърдяване, но също така може да се контролира силата. Според теста на Ухан Tianzuo стена Бог колкото по-дълго време е, толкова по-висока на цимент сила, например 2 h. Силата е над 20 МРа, силата на 4 h е около 30 МРа и силата на 28 дни е над 60 MPa, така че можем да използваме това за грубо контрол нейната здравина.