Защо сандвич съвет е лесен за използване

- Feb 28, 2019-

Readymade Prefabricated House EPS Sandwich Panel.jpg

В декорацията все още се използват сандвич панели. Този вид плоча има и своите уникални характеристики. Поради тези причини тя е много популярна сред хората. Различните спецификации на платката също имат различни приложения. Следващата малка серия ще ви каже защо сандвич панелът е лесен за използване и има няколко спецификации за дебелината на сандвич панела с цветни стомани.

Първо, защо сандвич панелът е лесен за използване

1. На първо място, този вид дъска се основава на стирен като основен материал. Някои хора наричат този вид сандвич панел от цветни стомани от EPS. Обикновената клиентска дъска има красив външен вид и ярък цвят. Ултралека сглобяема плоча, която се термоотвержда в машина за непрекъснато формоване.

2. Леко тегло е 1/30 от теглото на бетонния покрив, топлоизолация (стойността на топлопроводимостта е 0.034w / mk).

3, без мокра работа, това може да бъде направено и без вторични характеристики на декорация.

4. Този продукт има и очевидни предимства по отношение на индекса на оборотни мултиплексиране на подвижни и инсталируеми материали.

5. По-голямо намаляване на разходите за временни съоръжения на строителни обекти. Следователно, това е нов тип корпус, който интегрира тежка, топлоизолация и водоустойчива декорация. Подходящ е за: пречистване на фабрични сгради, промишлени предприятия, складове, хладилни складове, оригинални сгради. Допълнения, временни офиси, пазари, часовници и др.