Кои пропускливи тухли са добри?

- Jan 23, 2019-

Paving Bricks For Urban Waterlogging.jpg

Водопропускливата тухла е незаменим материал за настилката при реконструкцията на гъбения град. Той има много видове цветове, богат на цвят, и също така има характеристики на водопропусклива тухла, износоустойчивост, устойчивост на замърсяване, звукопоглъщане, намаляване на шума, задържане на вода и противохлъзгаща. Той е добре познат и приветстван от всички. И така, какви пропускливи тухли?

Тъмно сива пешеходна тухла

Тъмно сива пешеходна тухла, размер 100x200x55mm, подходяща за пътеки и настилки. Той е изгорял при висока температура, плоска форма, високо налягане и якост на огъване, абсорбция на вода и задържане на вода, студена и износоустойчивост, добър противохлъзгащ ефект, и неговият тъмно сив цвят може да донесе стабилно усещане за града и значително да подобри безопасност на пешеходците.

2. Червена пътека

Средно червена пешеходна тухла, размер 100x200x55mm, подходяща за настилки и настилки. Цветът е ярък, издръжлив и не избледнява, добавяйки богат младежки цвят на монотонния град.

3. Жълти плочки за градината

Жълти градински тухли, с размери 300x300x55mm, подходящи за градинарство, пътища и др. Градинските плочки се използват като материали за настилка, а естетиката на сградата няма да изчезне с течение на времето и няма нужда от честа поддръжка. Ултравиолетова радиация, ерозия на киселинни дъждове, цветът на тухлата никога няма да избледнее, но ще бъде по-чист, а красотата ще остане.

4. Сива квадратна тухла

Сив квадратни тухли, размер 200x400x55mm, подходящи за полагане на големи и малки площади, паркинги и т.н. Поради своята супер износоустойчивост, противоплъзгаща и декоративна естетика, тя се използва широко в площади за отдих, общинско инженерство, супермаркети, 4S магазини , озеленяване, красиви покриви, градински балкони и обществени места с много трафик.

5. Бяла квадратна тухла

Бяла квадратна тухла, размер 300x600x55mm, подходяща за полагане на големи площади, паркинги и др. Характеризира се с висока якост на огъване, добра устойчивост на замръзване, амортизация и издръжливост. Белите квадратни плочки се използват за украсяване на цветовете, за да направят квадрата по-жив.

6. Слепи тухли, подходящи за пътни настилки и тротоарни настилки. Поради използването на керамични отпадъци, повърхността е груба, неплъзгаща се и устойчива на износване. Подобряване на коефициента на безопасност на слепите в процеса на пътуване по пътищата. Ето защо той е широко възхваляван от пазара.