Къде да купя полиуретанови сандвич панел?

- Dec 06, 2018-

Color Coated Corrugated Polyurethane Sandwich Panel

Полиуретанови сандвич панели са полиуретанови изолационни сандвич панели за строителство, известен също като против течове сандвич панели, полиуретанови твърди панели пяна изолация, полиуретанови композитни панели, PU панели и други подобни. Тя е висока ефективност и спестяване на енергия, градивен материал на плик с широко приложение и голям потенциал. Тя също е нов лист енергоспестяващи повишен and

насърчавани от Министерството на строителството.


PU сандвич панел строителен материал е съставен лист от полиуретанова твърда пяна като изолация слой и се използва главно за индустриални кухни, Стая за съхранение на логистиката, покривни на интегрирани къщи, както и системи за поддръжка.


Против течове сандвич панел на покрива, полиуретанова твърда пяна изолация съвет, полиуретанови дъска композитна, Пу съвет, е популярна поговорка на полиуретанови сандвич панел. Строго погледнато тя трябва да бъде полиуретанова изолация сандвич панел за строителството. Националния стандарт е GB. /T 23932-2009, стария стандарт на замяната е JC/T868-2000.


Продуктът е биметални повърхност, една метална повърхност, неметални композитния лист с полиуретанова твърда пяна като изолация слой, който обикновено се използва в промишлени инсталации, логистика гардероб, интегрирани къщата стена и покрива обшивката система.


Силата на свързване на полиуретанови панели не е по-малък от 0,09 mpa, горенето изпълнението на сандвич панел достига клас В1 и огъване капацитет на сандвич панел е Ло/200 (Lo е разстоянието между опорите), натоварването на огъване на сандвич панел сила е не по-малко от 0.5Kn / м2. Ефективна широчина на листа е обикновено 1000 мм и дължина може да бъде персонализиран.