Къде да купя полиуретанови сандвич панели?

- Nov 21, 2018-

Color Coated Corrugated Polyurethane Sandwich Panel

Полиуретанът е двукомпонентен АВ


Материалът (изоцианат и комбиниран полиетер) се смесва и се разпенва, което е понастоящем


Топлинната проводимост на изолационния материал е най-малко 0,017 ± 0,024


(Колкото по-ниска е топлопроводимостта, толкова по-добър е ефектът на изолацията). Полиуретановото пълнене и пълнене на полиуретановия сандвич панел е сглобяемо и топлоизолационната плоскост се инсталира и използва директно на обекта. Ако площта на вашето растение е сравнително голяма, се препоръчва да използвате само цветен стоманен фурнир като цяло и след това да използвате полиуретановия спрей за разпръскване на място. Предимството на този процес при инфузионния процес е, че спрейът е безшевен и изолационният ефект е по-добър. Цената е по-ниска от инфузионния процес.


Цветово покрития гофриран панел от полиуретанови панели може да се използва като хладилен склад и полиуретанови панели   панелът е предварително оформен от двукомпонентен течен полиуретанов АВ материал.

Полиуретановия материал в панела на сандвич   Полимерът е високомолекулен полимер, който се разпенва чрез разпенващ агент, катализатор, забавител на горенето и други подобни чрез използване на изоцианат и полиетер като основни суровини. Полиуретановата твърда пяна е нов тип синтетичен материал с топлоизолация и водоустойчива функция. Топлинната му проводимост е ниска, само 0.022 ~ 0.024W / (m · Κ), което е еквивалентно на половината от екструдираната дъска. Това е топлопроводимостта на всички изолационни материали. най-ниската.


Съществуват два вида процеси за полиуретанова изолация на студено съхранение. Един от тях е да се използва сандвич панел за заплитане на място, а другият е да се използва полиуретановата пръскачка за разпръскване на място.


В сравнение с първия процес, вторият процес се дължи на разпръскване на място. Всякакви съединения значително избягват феномена между ставите и горещите мостове, а изолационният ефект е по-добър от първия.