Какви решения предлагаме на пазара

- May 22, 2019-

Какви решения предлагаме на текущия пазар и индустрия:

Имаме решения за строителната индустрия за строг график / бюджет на изпълнителя:

Изпълнителят може да се съсредоточи върху строителните работи, които ще поемем отговорността за вътрешни и външни неносещи стени и преградни стени. Разполагаме с най-бързия и икономичен начин на доставка и монтаж на стеновите панели ZJT, който е готов за получаване на боя. Според интереса на клиента ще поемем и отговорността за рисуването.

Всякакъв вид модификация или разширение в съществуваща търговска или жилищна сграда. Тъй като клиентът винаги изисква да завърши този вид проекти в най-кратък период от време и без много мокри / мръсни работи, затова те използват предимно гипсовите прегради, които не са твърди. Сега ние имаме най-доброто решение за завършване на техните проекти според изискванията на клиента с ограничен период от време, като използвате ZJT EPS стенни панели с нови инсталационни методи. Строителни решения за по-добро, по-бързо и по-икономично от преди.

Чрез използване на ZJT панелни стени, ние можем да завършим сайта, работни лагери, гранични стени, жилищни вили, дворци с най-кратък период от време и ниска цена.

Ние предлагаме Готови офиси на сайта и Трудови лагери, използващи панели Zhongjingtai Wall.


Експортни продажби

Мис Зои Зенг

Email: zoe@zhongjingtai.com

Whatsapp: +8618559217326