Какво е бетон Сандвич панел?

- Dec 18, 2018-

Precast Eps Concrete Sandwich Panels.jpg

Бетонен сандвич панел   , При строителството се използват главно стенни панели, плочи и покривни плочи; тези три панели понякога са гъвкави. Бетонни панели   основно се разделят на две категории: стоманобетонни и предварително напрегнати бетони, а някои се прилагат с други подсилващи материали, като стоманена мрежа, стоманени влакна или други влакна.

Сглобяеми бетонни стени   от сглобяеми вътрешни и външни панели, плочи, покривни плочи и други сглобяеми компоненти. Външните и външните стенни панели са предимно отворени, но има и две отворени стаи или дори три отворени. Обикновено, вътрешните стенни панели са натоварени и повечето от тях са обикновени бетонни кухи плочи и масивни плочи с номер 200. Производственият процес използва група или двойка вертикални матрици и плоска технология. Външните стенни панели обикновено са самоносещи и имат различни функционални изисквания като топлоизолация, хидроизолация, декорация и т.н., така че повечето от тях използват високоефективни изолационни материали (като пенополистирол, минерална вата, газобетон и др.). И) стоманобетонни композитни панели (или сандвич панели) и леки бетонни плочи от агрегати с насипна плътност по-малка от 1200 kg / m3. производството приема процесите на фиксирана плоска умре, плосък умре течаща вода и единица поток вода, и приема различни методи, за да направи външната покритие отговарят на изискванията за декорация. Плочите и покривните плочи са основно универсални, като повечето от тях са направени от бетонови твърди или кухи плочи с номера 200-300. производственият процес е подобен на външния стенен панел. Обърнете внимание на конструкцията на фугите на тези плочи.

Подовите плочи и покривните плочи в сградата също се използват широко под формата на кухи плочи. Конкретният номер е 200-300. използва се методът на екструдиране, плъзгане и чертеж.