Какви са стоманени Glasswool сандвич панел

- Dec 13, 2018-

Steel Glasswool Sandwich Panel.jpg

Стомана glasswool сандвич панел е стъклена вата чувствах продукт, получен чрез топене на стъкло и след това fibrillating и solidifying чрез добавяне на свързващо вещество, и диаметъра на стъклена вата влакно зависи от техниката на центробежни екструзия. Разликата е в центробежни техника. В момента най-често използваните центробежни техниката е тел центрофугиране технологията на saint-gobain isoville, който е автор на стъклена вата продукти.

Стъклена вата е стъклена вата чувствах продукт, получен чрез топене на стъкло и след това fibrillating и solidifying чрез добавяне на свързващо вещество, и диаметъра на стъклена вата влакно зависи от техниката на центробежни екструзия.

Предимство:

Акустични минерална вата и намаляване на шума може ефективно да предотврати предаване на звука.

Конструкцията е прост и свободен да изрежете.

Антибактериални, Анти-лека, против стареене, против корозия, да се осигури здравословна околна среда.

Клас А1 огнеупорна изолация , постоянно незапалими.

Нисък клас влагата и висока износоустойчивост.

В днешно време стъклена вата съвет е широко използван в изолация, топлоизолация, звукопоглъщане и намаляване на шума за изграждане на външни стени, топлоизолация на промишлени пещи, както и междинните от стомана топлоизолационни плочи.

Стъклена вата съвет е дълбока обработка продукт от стъклена вата. Използваната суровина е полуготов стъклена вата съвет, който се прави от полиране, пръскане, стикер, преработка и други процеси. За да осигури определени декоративен ефект, там са основно два начина да се справят с повърхността: едно е да приложите пластмасови хартия; другият е да спрей на повърхността. Пръскането се прави често в релефна форма, която е модел на голям цвете налягане, средно цвете изправяне и малки спот пръскане. Тя има много цветове да избирате, и бяло в момента се използва повече.