Какво представляват сандвич панелите Rockwool?

- Dec 03, 2018-

Fireproof Insulation Rockwool Steel Sandwich Panel

Изолацията на Rockwool има много добри свойства. На първо място, неговата топлопроводимост е много ниска и в същото време има много добра изолация от каменна вата и топлоизолация.

Това е материал, който съчетава много предимства. Използва се на много места, където трябва да бъде водоустойчив. Поради собствената си структура, той има добри водоустойчиви и влагозащитни характеристики, за разлика от други материали, които абсорбират вода в много влажни среди. , причинявайки проблеми като намален експлоатационен живот.

Качеството на листа от Rockwool също е много леко, не е нужно да се притеснявате за това, което изглежда като голяма част, ако не можете да го преместите, не е нужно да се притеснявате за това, че е много леко, транспортирането и строителството много удобно, в много сгради неговият облик в проекта също е много висок.

Може да се използва и в много проекти за опазване на водата, за да се осигури добър топлоизолационен ефект, който може ефективно да предотврати напукване на фундаментната част.

Основните му приложения са следните:

Първата точка е таванският таван в декорацията на мебелите.

Втората точка е, че в много места за забавление тя се използва и в междинния слой на преградната стена, което може да има добър звукоизолационен ефект.

Третата точка е използването на изолационния слой на противопожарните врати, който може ефективно да изолира.