Използване на съвет за разделяне

- Feb 25, 2019-

Cement Sandwich Panel.jpg

Леката преградна стена се използва главно за изолация на стените на сградата (например: стена от стоманобетон, стена от керамичен кухи блок, стена от бетонна куха стена, тухлена стена с глина, тухлена стена и др.) изолация на хладилни камери, настилка основа, могат да бъдат широко използвани в много области, като хладилни камиони, квадратни етажи, летища и така нататък.

Олекотена преградна дъска може да бъде широко използвана в офис, бизнес, жилищни преградни стени, коридори, кухненски интериорни преградни стени, производствен процес, монтаж и експлоатация е проста и лесна за управление; Продуктът има ниска цена, дълъг експлоатационен живот и висока якост. Той има характеристиките на отлична топлинна защита и звукоизолация, леко тегло на единица обем, и няма нужда от опазване на водата след модификация.

1. Почистете конструктивната повърхност, земята и пода и отделете линиите на куршумите, за да оставите вратите и прозорците.

2. Монтирайте от страната на основната конструкционна повърхност. Ако има позиция на вратата и прозореца, монтирайте го от двете страни на вратата и прозореца, оставяйки окончателния процес на монтиране на преградната стена в средата, а ширината е по-широка и по-широка и монтирана на последната част.

3. Първо трябва да се постави електрическото оборудване на водопроводната мрежа на линията. Преди да монтирате панела на преградната стена, вградените части или контактите трябва да бъдат пробити и пробити; когато линията на траншеите трябва да се реже хоризонтално, потребителят трябва да запълни линията и да вгради линията, след което да напълни линията с пълнежния материал. Линия на мастилото.

4, работна температура: -10 градуса или повече може да се инсталира.

5, обработка на шев.