Характеристиките на сандвич панела от стъкловолна пяна

- Dec 27, 2018-

Steel Glasswool Sandwich Panel.jpg

Стъклена вата, стъклена вата, стъклена вата, стъклена вата, стъклена вата, стъклена вата, стъклена вата Стъклената вата принадлежи към категория стъклени влакна и е изкуствено неорганично влакно. Стъклената вата е материал, който стопява стъклото в материал, подобен на памук. Неговият химичен състав е стъкло. Той е неорганично влакно. Има добра форма, малка плътност, топлопроводимост, топлоизолация, добра звукопоглъщане и устойчивост на корозия. Декоративните и химичните свойства са стабилни. :

Сандвич панел от стъклена вата   категория стъклени влакна и е изкуствено неорганично влакно. Като основни суровини се използват естествени минерали като кварцов пясък, варовик и доломит, а някои суровини като сода и боракс се стопяват в стъкло. В разтопено състояние, флокулантните фини влакна се продухва от външна сила, а влакната и влакната се пресичат триизмерно и се заплитат една с друга, за да показват много фини празнини. Тази пропаст може да се разглежда като празнота. Следователно стъклената вата може да се разглежда като порест материал и има добри топлоизолационни и звукопоглъщащи свойства. :

Вътрешна структура

Вътрешното влакно на огнеупорна изолация   е пухкав и преплетен, и има много малки пори. Той е типичен порест звукопоглъщащ материал и има добри звукопоглъщащи характеристики. Центробежната стъклена вата може да бъде направена в стенни панели, тавани, пространствени звукови абсорбери и др., Които могат да абсорбират голямо количество звукова енергия в помещението, да намалят времето за реверберация и да намалят шума в помещенията. Характеристиките на звукопоглъщане на центробежната стъклена вата са свързани не само с дебелината и насипната плътност, но също така и с фактори като покривен материал и структурна структура. При конструирането е необходимо също така да се вземат под внимание различни аспекти като цена, красота, противопожарна защита, устойчивост на влага, прах и устойчивост на стареене.

Нашата компания приема усъвършенствана акустична минерална вата   процес за производство на стъклени вата ролка филц (може да бъде покрита с подсилена алуминиево фолио и други фурнири) с мека текстура, фини влакна, добра устойчивост, водоустойчив и огнеупорен, и предвиждат конструкция стоманена конструкция. Идеалният топлоизолационен материал, този продукт има: добър изолационен и звукопоглъщащ ефект, ниски инженерни разходи, кратък период на строителство, нетоксичен, не дразнещ кожата, осигуряване на здравето на строителните работници, красив външен вид и др.