Характеристики на сандвич панела

- Feb 11, 2019-

Easy Install Sandwich Board Building Material.jpg

1. Леко тегло Теглото на квадратен метър е по-малко от 24 кг, което може напълно да намали структурните разходи.

2, инсталацията е бърза, леко тегло, щепсел, инсталация и свободни режещи характеристики, за да се определи лесно инсталиране, може да се подобри ефективността и спестяване на време.

3. Огнеупорен, повърхностен материал и изолационен материал от цветна стоманена композитна сърцевина са незапалими или негорими материали, които могат да отговарят на изискванията на противопожарните разпоредби.

4, огнеупорни, специални цветни стоманени плочи за защита в продължение на 10-15 години, след 10 години спрей антикорозионно покритие, живот на листа повече от 35 години

5, красива, формата на профилирана стоманена плоча има колкото десетки цветове, които могат да отговорят на нуждите на всеки стил на строителство.

6, топлоизолация Общите изолационни материали са: каменна вата, стъклопласт, полистирен, полиуретан и др., С ниска топлопроводимост, с добър топлоизолационен ефект.

7, опазването на околната среда и шум, композитни звук на звука на изолация до 40-50 децибела, е много ефективен звук изолационен материал.

8. Пластичност Стоманената ламарина под налягане може да се отреже свободно, за да отговори на нуждите на специалната конструкция.

9. Висока якост Като основен материал се използва високоякостна стоманена плоча, а якостта на опън е 5600 (kg / cm2). Заедно с най-модерния дизайн и валцоване, той има отлични структурни характеристики.