Изпълнение на леката циментова пенопластова преграда

- Mar 01, 2019-

Lightweight EPS Cement Green Wall Panel.jpg

1. Огнеупорни: Времето за огнеустойчивост на таблото може да достигне 5 часа, а температурата на повърхността на обратния огън е само 46 градуса.

2. Висока якост: Чрез регулиране на дебелината на пространствената плоскост и вградения скелет, капацитетът за носене на пода е 2.5-5.0KN / m2, а товароносимостта на покрива е 1.0 ~ 5.0KN / m2.

3. Изолация, енергоспестяване: дебелина на стената = дебелина на изолационния слой и съществуващата в Китай технология за спестяване на енергия на стените, използването на външни стени плюс изолация.

4. Леко тегло: Теглото на сградата на космическия борд е само 20% от конструкцията на зидария или на място, а теглото се спестява с 80%.

5. Звукоизолация: 120 мм дебелина на шумоизолиращия коефициент: ≥45 (dB), лесно постигане на повече от 60 (dB) чрез регулиране на дебелината на плоскостта, дебелината на повърхностния слой и шумоизолационните характеристики.

6. Lishui: Уникалният материал на циментовата пяна от космическата дъска е със затворена клетъчна структура, съотношението на затворените клетки е повече от 95%, а скоростта на абсорбиране на вода е по-малка от 2,5%, така че има добра водоотблъскваща способност.

7. Дълготрайност: безопасен експлоатационен живот 50 години, няма нужда от подмяна по време на същия жизнен цикъл на сградата.