Нова стена панел, нов лесен живот

- Jan 22, 2019-

Нова стена панел, нов лесен живот

Днес на строителните материали не само са станали по-добри, но практичност също е значително подобрена. Това спестява време и труд, когато става въпрос за изграждане. Основната точка е, че е особено екологично и трайни. Някои хора не знаят много за нови материали EPS цимент сандвич панел. Нека да погледнем в ролята наEPS цимент сандвич панел!

ЛекEPS цимент сандвич панеле спестяване на енергия и екологично стена материал. Тя е с кухи етаж, но тя има мъжки и женски улуци от двете страни. От самото начало, мъжки и женски слюнката може да бъде сглобена чрез прилагане на малко количество от свързващи хоросан. ЛекEPS цимент сандвич панелима предимствата на светлина тегло, висока якост, множество опазването на околната среда, топлоизолация, звукоизолация, дихателни влажност контрол, за предотвратяване на пожари, бързо строителство и намалена стена разходи. Вътрешният слой е оборудван с разумен оформление на профили за топлоизолационни, звукопоглъщащи неорганични пяна или други изолационни материали. Стенни панели са изсипва, изравнени и научно поддържани от поточната линия. Автоматизация на производството е високо и спецификациите са многобройни.

Няколко характеристики наEPS цимент сандвич панел:

1. висока пожароустойчивост. EPS гранули, калциев силикат съвет, принадлежи към клас A1 огнеупорен материал, имат добра пожароустойчивост и имат неповлияване на повече от 1000 ° С, което напълно отговаря на изискванията за противопожарна бариера.

2, нетоксичен.EPS цимент сандвич панелне горят при високи температури и не отделят токсични газове. Те са здрави и екологично чисти строителни материали.

3. дълъг живот.EPS цимент сандвич панелима живота на повече от 50 години и са в синхрон с живота на сградата.

4, добър вода съпротива. Тъй като повърхността на панел на стената използва калциев силикат борда, водоустойчивост е много високо.

5, доброто представяне на интерфейс. Тъй като материалът е пореста и хомогенна с хоросан и повърхността на стената. По време на строителния процес, за разлика от изолационните материали от органични или рок вълнаEPS цимент сандвич панелне трябва да бъде закотвен и може да поставите директно.