Как да направите Rockwool панели?

- Dec 14, 2018-

Aluminium Composite Panel

Композитен панел Машината автоматично запълва суровина и кокс към горния отвор на купола, и след това обектите стопи, излизане на дъното на пещта и въвеждане на циклон. Малко количество на халки и масло се добавя към циклон предене машина, и разтопен обекта генерира нишковидни влакна. Нишковидни влакна след това са непреден в памук, и полученият памук е концентриран чрез лентов транспортьор чрез валяк. Тези памук продукти първо са коригирани за структура и плътност преди да влезе на втвърдяване фурна. Продуктът притежава уникални свойства, след като лепило е излекувана.


Тези излекувани дибонд ултра виолетово части продуктите са отрежете с помощта на машина на рязане, пакетирани с помощта на оборудване за опаковка, или специално третирани използване офлайн оборудване.


Алуминиеви панели отработени газове от доменната пещ, предене машина и втвърдяване камера са филтрирани през филтър, тогава изгорени и окончателно приключена през комина. Отпадъци, генерирани по време на производствения процес ще бъдат рециклирани