Как да възраст стоманени панели?

- Nov 19, 2018-

Steel Glasswool Panel

Се състои от два слоя цвят боядисана ламарина като ядро и топлоизолационни материали, като полистирол, полиуретан, фенолни пяна, рок вълна и др. Са основните материали и непрекъснато се формират на специален автоматизирана производствена линия. Процесът съчетава основният материал и панел в цялата сграда съвет, известни като "сандвич съвет". Въпреки че композитния лист е въведена в Китай за по-малко от 20 години, тя е широко признати и използвани в чиста стая на сградата дължи своята серия от предимства като носимоспособността, топлоизолация, декорация, хидроизолация and проста конструкция. Тя е оспорено традиционните строителни материали като масонството и е станал нова армия в сградата материали индустрия.


Първо, Метален сайдинг и изпълнение сравнение

цвят стомана сандвич основен материал могат да бъдат разделени в две категории според химическия състав на своите продукти, тоест, органични химически пяна материали, като пенополистирол eps, полиуретанова пяна Пу, Екструдиран пенополистирол xps, фенолни пяна PF, и др.; Другият тип е неорганични влакна материали, като постижението съвет, разпенено цимент съвет и други подобни.

1, полиуретанова пяна метални покривни панели l Пу

полиуретанова пяна цвят стомана сандвич панел е изработен от огнеустойчива твърда полиуретанова пяна като основен материал и цвят покритие стомана лист като материал, повърхност. В момента, вътрешни метална повърхност твърди полиуретанови сандвич панели са широко използвани в промишлени предприятия, складове, стадиони, жилищни сгради, Вили, движими съвет къщи, комбинирани хладилни складове, и т.н., но недостатъците са че под условия на висока температура и алкална реакция, оборудване изискванията са високи, първоначалната инвестиция е голям и индустриализацията е трудно.

2, полистирол пяна цвят стомана eps сандвич панел

полистирол е бяла пяна, често виждаме. Този цвят стоманена плоча е евтин, водоустойчив и недеформируеми. Повечето от мобилните домове на строителния обект са построени с полистиролови сандвич панели, които са широко използвани но пенополистирол. На сандвич панел не е пожароустойчиво и е най-лошият ефект на изолация.