Какво ще кажете за предимствата на бетонния панел?

- Apr 10, 2019-

ПРЕДИМСТВА

ОТОПЛЕНИЕ НА ТОПЛОТО / ТОПЛИНА:

Основен материал за стенни панели (Prefab Panel) е антизамръзване, топлосъхранение и екологично чисти и регулиране на вътрешната температура при постоянен диапазон.


Доказателство за пожар:

И двете страни на лицето с 4,5 мм калций-силициев пожароустойчив глиган, така EPS циментовият панел може да бъде срещу висока температура от 1000 ° C за 4 часа.


ВОДОУСТОЙЧИВ :

Тестовете са доказали, че водните контейнери могат да бъдат направени чрез използване на панел ZJT с по-малко отсъстващи във вода функции и никакво изтичане.


Звукова изолация:

Вътрешността на стенния панелен материал (EPS полистиролно зърно) има фина звукоизолация и звукопоглъщащи функции.


ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАНЕ / ВРЕМЕ НА РАБОТА:

Използването на нашия инсталационен материал (PU пяна и циментово лепило) е лесно за изграждане на къща. За 50sq. къща, използвайки стенен панел за сандвич от EPS цимент, три дупки могат да го завършат в рамките на един ден, докато се използва традиционен блок, ще отнеме поне седем дни с една седмица до края.


ВИСОКА ИНТЕНЗИЯ:

EPS и Cement сандвич стенен панел могат да бъдат приковани директно или с разширителен болт за повдигане и окачване на тежки, той може да бъде покрит с керамични плочки, стена хартия, дървен панел, покритие и др.


УСТОЙЧИВОСТ НА ЗЕМЯТА:

Сеизмичната производителност на стенни панели EPS Cement sandwich е с магнитуд 8.5.


СПЕСТЯВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО:

EPS цимент сандвич стена панел с дебелина от 60 мм ~ 180 мм, като athin и твърди нов тип строителни материали, тя ще спести много на строителството пространство в сравнение с традиционните блок.


Спестяване на разходите:

Тъй като стенните панели са лесни и бързи за конструиране, те спестяват разходи за труд и тъй като теглото на стенния панел е само 1/12 от традиционния блок, това ще спести 2/3 разходи за строителната конструкция.


ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ :

Поради високите си топлоизолационни свойства, използваната енергия може да бъде спестена. Ниска употреба на климатик, вентилатор, нагревател води до спестяване на енергия.


Всеки въпрос моля вид за да ме уведомите:

Чанси Лан

Email: sales03@zhongjingtai.com

Whatsapp / WeChat: +8618649946842