Мога ли да използвам панела за сандвич стена?

- Feb 19, 2019-

Може ли стенният панел да бъде използван отново?


Може ли стената да се рециклира? Стенните панели сандвич имат срок на експлоатация поне няколко десетилетия. Дори и след десетилетия, сандвич стените са също могат да бъдат рециклирани и повторно използвани, така че е много екологично чист.


Стенният панел със сандвич има силна диспергируемост и безопасна течливост преди сушене, и е лесно да се комбинира тясно с горния слой на пълнене, като се избягва празнотата, образувана от топлинното запазване на бензоловата плоскост и има добра якост. Голям брой порести независими пори се образуват, за да абсорбират добре звука. Теглото на кубичен метър е около 400-500 кг. Конструкцията на продукта е удобна, цивилизована и къса в строителството. В строителството не са необходими пясък, цимент и други материали. Материалите са прости, ефикасни, малки по размер, заемат по-малко ресурси, като оборудване на площадката, без строителни отпадъци и без мазилка след строителството. Традиционната блокова стена изисква 12 души за 60 минути строителство. Това отнема само 3 души и 60 минути, за да се завърши дъската с вълните, което спестява разходите за труд.


Все повече клиенти избират стенен панел за сандвич . Репутацията на продукта също е много добра и в момента е най-популярният строителен материал в строителната индустрия.


Искате да научите повече за панела за сандвич , моля свържете се с freda. (Freda @ zhongjingtai, com)