Издържат на стена от сандвич панел на вятъра EPS

Издържат на стена от сандвич панел на вятъра EPS

1.Вътрешна стена: 75/90 / 100mm
2.Външна стена: 120 / 150mm
3.Етаж: 120мм
4.Roof: 60 / 75mm
5.Други приложения: ограда, покрив, басейн, рибарник
Чат сега

Информация за продукта

Издържат на стена от сандвич панел на вятъра EPS


Състав на сандвич панела EPS

композитен сандвич панел


Сила на сандвич панела EPS

Сандвич панелът EPS има граница на издръжливост на огън от повече от 4 часа при 1000 ° C и не отделя токсични и вредни газове. Негоримото изпълнение отговаря на националния стандарт А. След монтиране на стена, специфична стабилност и целостта, с добра устойчивост на огън, може да ограничи огъня и дим в зоната на огъня, предотвратяване на разпространението на огъня, и да блокира образуването на токсични газове (или ефективно да се изолира) , За да се даде възможност на персонала да има достатъчно време за евакуация и пожар, да се избегнат големи загуби на живот и имущество и да се гарантира гаранция за вашата безопасност.

Специалният армиран с влакна панел, използван в сандвич панела на EPS и структурата на пчелната пита, образувана от вътрешния пенобетон и вдлъбнатата изпъкнала връзка между платката и плоскостта, има добри звукопоглъщащи и звукоизолационни ефекти. Звукоизолацията на стенния панел с дебелина 100 мм е 42 dB, което е много високо.

Според спецификацията на националната преградна конструкция, традиционните тухлени стени с дебелина 120 мм и 180 мм могат да бъдат заменени съответно със 75 мм и 100 мм стенни панели. Дебелината на 120-милиметровата тухлена стена след мазилката достига 160 мм, което е 85 мм повече от 75 мм стена. Очевидно е, че използването на EPS сандвич панел система, изграждането на 10-12m разширена стена може да увеличи площта на използване на 1m2, степента на използване се увеличава с 4-6%, добавената стойност полезност площ е по-висока от разходите на стена панел, така Сандвич панелът EPS е много подходящ за разделенията на магазини и къщи, разделени на домакинства.

Тъй като е напълно суха конструкция, ако височината на стената е по-малка от 4 метра, средностатистическият квалифициран работник може да инсталира повече от 35м2 на ден, а стената е сплескана без мазилка, което е по-ефективно от изграждането на зидана стена. 1,5 пъти. Изискванията за монтажните работници са по-ниски, само работниците по монтажа са внимателни и линията е точна, когато е инсталирана. Стенният панел може също така да бъде произволно отрязан и сглобен според структурата на сградата, което намалява повреждането на материала и строителните отпадъци, и постига ефекта на просто транспортиране, санитарно подреждане, липса на необходимост от хоросан и съкращаване на конструкцията. Период.Прилагане на EPS сандвич панел

--кондоминиум

--townhouse

--болница

--clinic

--недвижим имот

Ветроустойчиви вътрешни стени


Информация за връзка

Фреда

E-mail: freda@zhongjingtai.com

WhatsApp: +86 136 6600 3756


Hot Tags: издържат на вятъра eps сандвич панели стени, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също