Водоустойчив композитен циментен покривен панел

водоустойчив композитен фиброциментен покривен панел Какво представлява сандвич панелът eps? Нарича се лек EPS сандвич панел. В сравнение с други материали за стени, този е по-здрав и по-дълъг живот с много предимства и широка употреба. ZJT EPS (разширена полистиролова дъска) Панел за стена ...
Чат сега

Информация за продукта

водоустойчив композитен фиброциментен покривен панел


Какво представлява сандвич панелът eps?

Нарича се лек EPS сандвич панел. В сравнение с други материали за стени, този е по-здрав и по-дълъг живот с много предимства и широка употреба.


ZJT EPS (разширена полистиролова дъска) Панел за стени е съставен от външни панели и вътрешно пълнене на сърцевината, за да образува не-носещ лек композитен панел за стена. Външните панели от двете страни са 5 мм калциев силикатна дъска, а средната сърцевина е изпълнена с полистиролни топчета и цимент или керамзит, полистиролни топчета и цимент.


lightweight-structural-foam-panels-interior-thermal-partion (1)


размер

дължина: 2440мм или 2270мм

ширина: 610мм

Дебелина: 60мм / 75м / 90мм / 100мм / 120мм / 150мм

size

Използване на дебелина 60/75 мм за вътрешна стена, 100/120/150 мм дебелина за вътрешна или външна стена.

1.Партикул, вътрешна стена, външна стена от неносеща стена

2.Ремонт на старите сгради

3.Друго състояние, което има високи изисквания към устойчивостта на влага, водоустойчива, огнеустойчива, звукоизолация.

EPS-7-300x203


Приложение

Вътрешна стена, външна стена, покрив и под върху стоманена или бетонна конструкция. За различни сгради, допълнения или ремонти.

application2.webp

предимство

Запазване на топлината: Основният материал е антифриз, запазва топлината и е екологичен.

Топлоизолация : Регулирайте температурата в помещението с постоянен диапазон.

FireProof : 4,5 мм калциев силикатен панел е огнеупорен, панелът за сандвич Eps & Cement може да бъде против висока температура в продължение на 4 часа.

WaterProof : Експериментът доказа, че водният басейн може да бъде направен от сандвич панелEps и цимент, без да абсорбира вода и изобщо да няма изтичане след една година.

Звукоизолация : Вътрешната страна на материала за стенни панели (EPS полистиролно зърно) има фина звукоизолация и звукопоглъщаща функция.   Лесен за инсталиране : Използването на нашия инсталационен материал (PU пяна и циментово лепило) е лесно за изграждане на къща.

Спестяване на разходите за труд : Тъй като стенният панел е лесен и бърз за изграждане, трудовете могат да бъдат съкратени за една и съща работа и време.

Висока интензивност : панелът за стени от Eps & Cement за стена може да бъде закован директно или да окачи хеви, може да бъде декориран с керамични плочки, стенна хартия и всякакви декорации, които харесвате.

Устойчивост на земетресения: Ударно устойчивото изпълнение на стените на панела за стени отEps & Cement е повече от 8,5.

Спестяване на пространство и разходи: 50 до 200 мм, което е по-тънко от традиционния блок, така че може да спести много строително пространство, междувременно, цената на конструкцията може да бъде спестена, вместо да се използват дебелите традиционни блокове.

avantageИнсталация

安装步骤.webp


Нашата фабрика

our factory.webp


Нашата информация

Xiamen ZhongJingtai Building Materials Co., Ltd, професионална компания за високотехнологични изследвания и разработки, специализирана в производството на нови енергоспестяващи стенни материали - леки изолационни панели, разработка на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения на продуктите. Ние се фокусираме върху стремежа към екологичните и енергоспестяващи съвременни материали за стени и също така да реагираме положително на националната политика за реформиране на стените.   Нашата компания разчита на модерното оборудване, първокласната технология, отличното качество, силната производителност, благоприятната система за обслужване на клиенти, създаде добрия имидж на марката на пазара и беше широко призната от много други страни. Ако я приложите във вашите сгради, това ще подобри вашата работна ефективност, ще насърчи работната ви среда, ще спести работното време, ще спести жилищното пространство и ще бъде удобно за късното поддържане на работа. От преди 3 години участваме в търговските изложения в страната и чужбина и получаваме по-голямо сътрудничество с чуждестранни клиенти.


Нашата услуга

1: Вашето запитване, свързано с нашите продукти, ще бъде отговорено след 24 часа.

2: Добре обучени и с опит персонал, който да отговори на всички ваши запитвания на свободно английски език.

3: Всички ваши персонализирани артикули, които можем да ви помогнем да проектирате и пуснете в производство.

4: Защита на вашата търговска площ, идеи за дизайн и цялата ви лична информация.


Информация за връзка


Лана Чен

Xiamen ZhongJingtai строителни материали Ко ООД

Адрес: блок 2А, сграда Lianchang, авеню Хули No.6-8, област Хули, Ксиамен, Китай

Мобилен телефон: + 86-592-5216902 Факс: 86-592-5216319

Whatsapp / WeChat: +8613559098509

Интернет: http://www.Zhongjingtai.com


Hot Tags: водоустойчив композитен циментен покривен панел, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също