Водоустойчиви стенни панели Външни стенни панели Покривен панел Бетонен панел

Силикатната плоча, подсилена с влакна, се използва като панел, средата е изпълнена с лек основен материал, а некомфортният лек композитен материал за стена се комбинира и оформя. Той е екологичен, лек и високоякостен, топлоизолационен и звукоизолиращ, водоустойчив и удобен за строителство. Производителност: зелено, 100% не-азбест, без радиоактивни материали; твърдо, леко, тънко тяло, висока якост, устойчивост на удар, силна висяща сила; топлоизолация, звукоизолация, водоустойчив;
Чат сега

Информация за продукта

водоустойчиви стенни панели външни стенни панели покривен панел бетонен панел


Въвеждане на продукта


ZJT Лек композитен енергоспестяващ сандвич панел за стена е съставен от лицев панел и външен пълнеж. Материалът на лицевия панел е тънка фиброциментова дъска или калциев силикатна дъска, а средата е изпълнена с леки композитни основни материали, включително цимент, EPS и муха пепел.


image


Спецификация на продукта


EPS лек композитен панел за стена Дължина × Ширина (мм) Дебелина по избор
Редовна големина (mm) 2270 × шестстотин и десет мм 60/75/90/100/120/150 милиметра
2440 × шестстотин и десет мм
Дебелина предполага (mm) покрив шестдесетмилиметра
Вътрешна стена 75/90 / стоmm
Външна стена 120 / 150милиметър


Приложение на продукта


Вътрешна стена и Външна стена


11


Покрив и под


屋顶地板应用


Предимства на ZJT лек композитен енергоспестяващ сандвич панел за стени


  1. Лекият композитен панел за преградни стени може да увеличи площта на използване, има добра цялост и не се деформира лесно по време на употреба, тялото на стената не се разхлабва лесно и сеизмичните характеристики са добри.

主图2

2. Самата преградна стена има функции на влагоустойчив, водоустойчив и звукоизолиран и може да поддържа постоянно ниво на влажност по време на употреба, за да постигне ефекта от екологичната настройка. Много съвпада с тенденцията на развитие на съвременната архитектура.


3. Този дял може да играе роля в защитата от пожар и опазването на околната среда. Дори ако се използва дълго време при високи температури, няма да отделя токсични газове. Неговата огнеустойчивост е в съответствие с националните стандарти. Ползите от използването на леки прегради за клиенти са, както следва: (1) Намаляване на общите разходи и повишаване на икономическата ефективност.


(2) Увеличете използваемата площ и степента на използване на сградите и разгледайте продаваемата единица като единица за оценка на единицата за продажба, за да подобрите конкурентното предимство на единицата по отношение на цената;


(3) Способността на сградите да издържат на земетресения, пожари и други бедствия значително се подобрява.

(4) При насърчаване на развитието на недвижими имоти може да се подчертае понятието „екологично жилище“ и „естествено екологично жилище“, като „дихателна жилища“ или „саморегулиращо се екологично жилище“ като търговска точка. За разлика от други сгради, създаването е различно.


Изчерпателни предимства


1. Пестене на енергия и опазване на околната среда (тестът не съдържа вещества, вредни за човешкото тяло)

2. Пожарна защита (клас А1 е незапалим, пожароустойчивостта е 4 часа)

3. устойчивост на земетресение (може да се използва като земетресение на ниво 8)

4. Тегло (около 66 кг на квадратен метър)

5. Звукоизолация (42dB)

6. Водоустойчив, влагоустойчив, без халоген, облицовъчни плочки, мрамор (може да се използва в кухня, баня, мазе и други мокри помещения)

7. Висока стабилност и добра устойчивост на атмосферни влияния. Окачване за окачване, висящи нокти (едноточково окачване 1000N), увеличаване на площта на употреба и намаляване на разходите по проекта.


Опаковане на продукти и доставка


...


安装与运输


сертификат


资格证书3


Свържете се с нас

Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай

Лице за контакт: Джоди Хуанг

ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319

Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249

Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com
Hot Tags: водоустойчиви стенни панели външни стенни панели покрив панел бетон панел, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също