Сандвич панели за стени за стени и покриви на склад

Композитният тапет е ново поколение високопроизводителна вътрешна преграда за сгради, изработена от промишлени материали. Той е съставен от различни строителни материали, заместващи традиционните тухли. Той е екологичен, енергоспестяващ и без замърсяване. Той е лек, устойчив на земетресение, пожароустойчив, топлоизолационен и звукоизолиран. Очевидните предимства на бързата конструкция.
Чат сега

Информация за продукта

Сандвич панели за стени и покриви на стенни панели


Въвеждане на проект


ZJT Лек композитен енергоспестяващ сандвич панел за стена е съставен от лицев панел и вътрешно пълнене. Материалът на лицевия панел е тънка фиброциментова плоскост или калциево силикатна дъска, а средата е изпълнена с леки композитни основни материали, включително цимент, EPS и муха пепел.


原材料3


Спецификация на продукта


Име на марката ZJT EPS Лек композитен циментен сандвич панел
Дължина * Ширина (mm) 2270/2440 * 610
Дебелина (mm) 60 75 90 100 120 150
Приложение покрив Вътрешна стена Външна стена или Етаж


Характеристики на продукта


1.Изтеглите икономическите ползи, намалете разходите за проекти.

Леката енергоспестяваща композитна плоча за стена е изработена от индустриален остатък от летяща пепел, панел от калциев силикат, керамзит, силикатен цимент и частици от пяна като основни суровини, производственият процес е прост, разходите са ниски, а икономическата полза е значителна ,


2.Усъвършенствано технологично ниво.

Индустриализацията на жилищното строителство през този век стана необратима. Според анализа на развитието на стеновите материали в развитите страни, продуктът е в съответствие със закона за разработка, който преодолява дефектите на други леки стенни панели и има уникално представяне и ще бъде лидер на новия материал за стена.


3. Леко 、 оптимизиране на структурите.

A.Традиционен тухлен блок, стената трябва да бъде разположена във вертикално положение на гредата, за да се приеме.

B.Zhongjingtai стенен материал, който може да разшири разстоянието между греди и колони, подчертава икономическата полза от добив на материал за стена Jingtai.


В. Стената не може да бъде ограничена от греда и колона.


4. Звукова изолация.

Леките сандвич панели ZJT имат добра звукоизолация, тя е 40 dB за стена с дебелина 90 мм и много по-добра за по-дебели панели, звуковите ефекти в съответствие с националните жилищни изисквания за звук, много по-високи от други извинения тухлена стена от звукови ефекти.


5.Waterproof.

Леката преградна дъска може да се напълни с цимент, за да образува тяло на басейна, без да прави никаква водоустойчива украса. Гърбът на лекия преграден панел може да запази сухота, да не остави следи и да не покаже кондензирани водни капчици във влажен климат. Лекият преграден панел е професионална водоустойчива дъска, с добро водоустойчиво, влагоустойчиво изпълнение, може да се прилага в кухня, помещение за почистване, мазе и други мокри помещения.


6. Лесно за изграждане, транспортиране и запазване на времето.

Капацитет за изграждане на тухлена зидария от 12 индивида за осем часа на ден, ако използвате ZJT панел за стена в строителството, трима души биха могли да завършат за 60 минути, така че предимството за ефективност е много значително.


Приложение на продукта


Може да се използва като вътрешни и външни преградни стени или всякакъв вид декорация и строителство, а също и най-добрите материали за растения, апартаменти, хотели, офис сгради и обществени конструкции и др.


1..


Hb34523d5b9164d7e8f8cab04d9b70cff7_350x350.jpg


H7f5b26aafc004df19a88905b811250ccU_350x350.jpg


1

В допълнение, те се използват за отделения, домакинства, бани, вътрешни преградни стени на кухни.


应用大全3


Инсталиране на процеса


安装详解


安装图解2


За нас


XIAMEN ZHONGJINGTAI СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ CO., LTD. е професионална високотехнологична компания за научноизследователска и развойна дейност, произвеждаща нови материали за стени,

разработване на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения на продукти. Компанията е разположена в очарователния град Ксиамен,

с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището.

Ние се придържаме към бизнес философията „качество първо, спечелено сътрудничество“ и предоставяме на нашите ценни клиенти силна техническа поддръжка и пакетни услуги.

С нашите най-висококачествени продукти и надеждност, ние обещаваме да си сътрудничим с нашите партньори, за да процъфтяваме заедно, докато отговаряме на изискванията на пазара.

Ние се ангажираме да допринесем тези висококачествени и щадящи околната среда материали за обществото.


1


. (2)


..


сертификат


1


资格证书3


Свържете се с нас


Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай

Лице за контакт: Джоди Хуанг

ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319

Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249

Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com

Hot Tags: склад сандвич панели за стени и покриви, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също