Структурни изолационни панели EPS House Циментен стенен панел

Леката преградна дъска е нов тип енергоспестяващ стенен материал, който е материал за стена като кухия под. Но но има мъжки и женски жлеб от двете страни. Просто изправете дъската, когато инсталирате. След като коритата за мъже и жени са покрити с малко количество затварящ разтвор, те могат да бъдат сглобени.
Чат сега

Информация за продукта

Структурно изолирани панели EPS стенен панел за къщи с цимент


Въвеждане на продукта

Лекият композитен панел за преградни стени е високоефективна сградна вътрешна преграда с много предимства. Той има различни отлични свойства като леко тегло, висока якост, запазване на топлината, звукоизолация, предотвратяване на пожар, предотвратяване на напукване и удобна инсталация. Подходящ е за различни видове строителни конструкции и различни части от интериора на сградата, за да отговаря на изискванията за функционално разделение на сградата.

Лицеви панел: 5 мм дъски от калциев силикат

Основен материал: EPS, добавки, Fly Ash.

原材料


Спецификация на продукта

Име на продукта ZJT Лек съставен циментен сандвич панел
Дължина × Ширина (мм) 2270/2440 х 610 mm
Дебелина (mm) шестдесетмилиметра 75 милиметър деветдесетmm стоmm сто и двайсет мм сто и петдесет мм
Дебелина предполага (mm) покрив вътрешна стена външна стена или ет


Характеристики на продукта

  1. Леко тегло: Суровините са леки инертни материали и летяща пепел. Тежките суровини като стоманобетон и пясъчник имат характеристиките на леко тегло, което е само 1/16 от качеството на тухлено-бетонната конструкция, което може значително да намали структурата на сградата. Надлъжното натоварване намалява собственото тегло на сградата и намалява разходите за строителство.


2. Изолация: Тъй като стенната плоча е изработена от полистиролова пяна като основен изолационен материал, характеристиките на изолацията са изключително превъзходни на строителния енергоспестяващ дизайнерски стандарт на Министерството на строителството и тя заема първо място в домашните подобни продукти.


3. Непроницаемост: Степента на поглъщане на вода на новата стена е само 3,3%, което е достигнало международното напреднало ниво в същата индустрия.


4, изпълнение на пожар: новите продукти на самата стена, никога не горят. Експериментите показват, че новият панел за стена е идеален огнеупорен материал, а огнеустойчивият капацитет на стената с дебелина 9 см може да достигне повече от 3 часа.


5, звукоизолация функция: Тъй като новият панел за стена - полистиролът е сандвич материал, той има добър звукоизолационен ефект, плътната звукоизолация е по-голяма от 42 децибела, достигайки националния стандарт за индустрията.


11.

Приложение на продукта

Вътрешна стена и външна стена

11


.......


Под и покрив

屋顶地板应用


Опаковане и доставка


Безплатно опаковане: нормален палет + опаковъчен колан

Стандартна експортна опаковка: добър палет + перлена вълна + ъглова защитна хартия + опаковъчен колан + пластмасов тънък филм

Зареждане: Обикновено 18 палети на 20 'контейнер или според изискванията на клиента

1) Безплатно опаковане, нормален палет + опаковъчен колан

2) Стандартна експортна опаковка, добър палет + перлена вълна + ъглова защитна хартия + опаковъчен колан + пластмасов тънък филм

3) Зареждане: Обикновено 18 палети на 20 'контейнер или според изискванията на клиента


11


装运3

Сертификат на продукта

资格证书3

За нас

Компания ZJT


XIAMEN ZHONGJINGTAI СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ CO., LTD. е професионална високотехнологична компания за научноизследователска и развойна дейност, произвеждаща нови материали за стени,

разработване на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения на продукти. Компанията е разположена в очарователния град Ксиамен,

с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището.

Ние се придържаме към бизнес философията „първо качество, спечелено сътрудничество” и предоставяме на нашите ценни клиенти силна техническа поддръжка и пакетни услуги.

С нашите най-висококачествени продукти и надеждност, ние обещаваме да си сътрудничим с нашите партньори, за да процъфтяваме заедно, докато отговаряме на изискванията на пазара.

Ние се ангажираме да допринесем тези висококачествени и щадящи околната среда материали за обществото.

办公室一角工厂2

Свържете се с нас

Fuma_MimePart_5 Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай

Лице за контакт: Джоди Хуанг

Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249

Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com

Hot Tags: структурни изолирани панели eps къща циментен стенен панел, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like