Структурно изолиран панел лек бетонен стенен панел

Структурно изолиран панел лек бетонен стенен панел

Силикатната плоча, подсилена с влакна, се използва като панел, средата е изпълнена с лек основен материал, а некомфортният лек композитен материал за стена се комбинира и оформя. Той е екологичен, лек и високоякостен, топлоизолационен и звукоизолиращ, водоустойчив и удобен за строителство. Производителност: зелено, 100% не-азбест, без радиоактивни материали; твърдо, леко, тънко тяло, висока якост, устойчивост на удар, силна висяща сила; топлоизолация, звукоизолация, водоустойчив.
Чат сега

Информация за продукта

Структурно изолиран панел лек бетонен стенен панел


Въвеждане на продукта


Композитният тапет е ново поколение високопроизводителна вътрешна преграда за сгради, изработена от промишлени материали. Той е съставен от различни строителни материали, заместващи традиционните тухли. Той е екологичен, енергоспестяващ и без замърсяване. Той е лек, устойчив на земетресение, пожароустойчив, топлоизолационен и звукоизолиран. Очевидните предимства на бързата конструкция.

LightweightPanel


Спецификация на продукта


Име на марката ZJT Лек композитен циментен сандвич панел
Дължина * Ширина (мм) 2270/2440 * 610
Дебелина (мм) 60 75 90 100 120 150
Приложение покрив Вътрешна стена Външна стена или Етаж


Приложение на продукта


Вътрешна стена и Външна стена


11


image_wps图片


Покрив и Етаж


屋顶地板应用


Характеристики на продукта


  1. Лекият композитен панел за преградни стени може да увеличи площта на използване, има добра цялост и не се деформира лесно по време на употреба, тялото на стената не се разхлабва лесно и сеизмичните характеристики са добри.


2. Самата преградна стена има функции на влагоустойчив, водоустойчив и звукоизолиран и може да поддържа постоянно ниво на влажност по време на употреба, за да постигне ефекта от екологичната настройка. Много съвпада с тенденцията на развитие на съвременната архитектура.


3. Този дял може да играе роля в защитата от пожар и опазването на околната среда. Дори ако се използва дълго време при високи температури, няма да отделя токсични газове. Неговата огнеустойчивост е в съответствие с националните стандарти. Ползите от използването на леки прегради за клиенти са, както следва: (1) Намаляване на общите разходи и повишаване на икономическата ефективност.


(2) Увеличете използваемата площ и степента на използване на сградите и разгледайте продаваемата единица като единица за оценка на единицата за продажба, за да подобрите конкурентното предимство на единицата по отношение на цената;


(3) Способността на сградите да издържат на земетресения, пожари и други бедствия значително се подобрява.

(4) При насърчаване на развитието на недвижими имоти може да се подчертае понятието „екологично жилище“ и „естествено екологично жилище“, като „дихателна жилища“ или „саморегулиращо се екологично жилище“ като търговска точка. За разлика от други сгради, създаването е различно.


Опаковане и доставка


...


安装与运输


За нас


XIAMEN ZHONGJINGTAI СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ CO., LTD. е професионална високотехнологична компания за научноизследователска и развойна дейност, произвеждаща нови материали за стени,

разработване на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения на продукти. Компанията е разположена в очарователния град Ксиамен,

с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището.

Ние се придържаме към бизнес философията „качество първо, спечелено сътрудничество“ и предоставяме на нашите ценни клиенти силна техническа поддръжка и пакетни услуги.

С нашите най-висококачествени продукти и надеждност, ние обещаваме да си сътрудничим с нашите партньори, за да процъфтяваме заедно, докато отговаряме на изискванията на пазара.

Ние се ангажираме да допринесем тези висококачествени и щадящи околната среда материали за обществото.


办公室一角


工厂2


Свържете се с нас

Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай

Лице за контакт: Джоди Хуанг

ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319

Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249

Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com


Hot Tags: конструктивен изолиран панел лек бетонен стенен панел, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също