Стоманен сандвич панел от цветен стиропор

Лека стоманена изолация от стиропор от EPS сандвич панел за стена и покрив Сандвич панелът е структура, изработена от три слоя: сърцевина с ниска плътност, поставена между два сравнително тънки слоя кожа. Тази настройка за сандвич позволява да се постигнат отлични механични характеристики при минимално тегло ....
Чат сега

Информация за продукта

Лека стоманена цветна изолация от стиропор EPS сандвич панел за стена и покривСандвич панелът представлява структура, изградена от три слоя: сърцевина с ниска плътност, поставена между два сравнително тънки слоя кожа. Тази настройка за сандвич позволява да се постигнат отлични механични характеристики при минимално тегло. Много високата твърдост на сандвич панела се постига благодарение на взаимодействието на неговите компоненти при гъвкаво натоварване, приложено към панела: сърцевината поема срязващите натоварвания и създава разстояние между кожите, които поемат напреженията в равнината, едната кожа в напрежение, други при компресия. Обща информация за структурата на сандвич панела, различните налични видове сандвич ядро ​​и потенциала по отношение на спестяването на тегло можете да намерите в следващата справка.


Особеност

1. Лесна и бърза инсталация;

2. Отлични възможности за натоварване и педя;

3. Значителни спестявания от разходите за инсталиране на обекта;

4. Панелът се предлага в гама от естетически приятни цветове;

5. Енергоспестяваща топлоизолация;

6. Превъзходна въздушна херметичност за контролирани среди;

7. Добри реакции на свойства на пожар;

8. Издръжливият, дълготраен, издържа изпитанието на времето в крайните условия на суровия климат.


спецификация


широчина

Стенен панел: 950мм 1150мм 1200мм ;

Панел на покрива: 950мм 980мм

дължина По желание на клиента
Материал Дъска от пенополистирол (EPS), цветна стоманена ламарина
структура Горен и долен слой: Цветен стоманен лист
Основен материал дъска от полистиролова пяна или дъска от полиуретанова пяна
лечение натискане
дебелина Цветен стоманен лист: 0,3-0,8мм
Дъска от пенополистирол 50мм 75мм 100мм 150мм 200мм
плътност 8-20кг / м3 Полистирол
Период на живота 15-20 години
Пакет PVC фолио


употреба

различни покриви и стени, отнасящи се до фабриката с големи размери, складове, изложбени зали, физкултурни салони, навеси и др.


eps sandwich panel 1

В момента сандвич панелът е често срещан продукт от строителни материали, има два слоя метални панели и средно репресирано ядро ​​с полимерна изолация.

Образувайки външна стомана, напълно съобразена с изискванията за конструкция и здравина, като се вземе предвид външният вид, вътрешният повърхностен слой е оформен в плосък, за да отговаря на различни нужди. Използваната система за пълнене е затворена молекулярна структура на клетката, може да предотврати кондензация на влага.

Два слоя метални листове, средно репресирано ядро ​​от полимер, като EPS, каменна вата, стъклена вата.

Приложение

Широко използван в работилница със стоманена конструкция, прост покрив за подвижна къща, стена, чист въздух таван и преграда, сглобяема къща, търговски и жилищни сгради и др.eps sandwich panel 2719d2f4c02cd0facb8005780754f38ebОпаковка и доставка

packaging.webp


нашите услуги

1) 7 * 24h онлайн услуга, най-топли и най-търпеливи.

2) пробите са безплатни, но таксите за транспорт трябва да бъдат за вас.

3) монтаж, технологична поддръжка и обучение допълнително.

4) следпродажбено обслужване допълнителноНашата компания - ZJT

xiamen ZhongJingtai строителни материали Co., Ltd, цялостно предприятие, специализирано в разработването и производството на новите енергоспестяващи материали за стени. Разположен в красивия град, Xiamen, ZJT разполага с модерна работна среда и производствена база. Фабриката се намира в Куанчжоу, а годишният й производствен капацитет е повече от двеста милиона квадратни метра.

Енергоспестяващите сандвич панели за стени са основният ни продукт, който има много предимства в сравнение с традиционните стенни панели, включително леко, плътно сърцевина, тънко тяло, висока якост, удароустойчивост, топлоизолация, звукоизолация, пожароизолация, хидроизолация и лесен монтаж. Това не само отговаря на съвременните изисквания за строителство, но и отговаря на екологичната строителна политика на страната.

Ние се придържаме към бизнес философията „първо качество, спечелено сътрудничество”. Ние можем да проектираме сандвич панелите за стени според вашата специална заявка. Добре дошли да посетите нашата фабрика и да станете наши клиенти някой ден!

our factory.webpАко имате още въпроси, моля не се колебайте да ни уведомите. Ще ви изпратим повече подробности. Благодаря ти!

Лице за контакт: Лана Чен

ТЕЛ: 86-592-521690

Whatsapp / WeChat: +8613559098509


Hot Tags: стоманен сандвич панел от стиропор, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също