Сандвич стенен панел за сглобяеми дома

Сандвич стенен панел за сглобяеми дома

Сандвич стенен панел за сглобяеми дома Какво е eps цимент сандвич панел? Eps цимент сандвич панел е лек енергоспестяващ строителен материал, който използва калциев силикат подсилен борда като повърхност борда, цимент, EPS, и летяща пепел като основен материал и е композит, образувана в един ...
Чат сега

Информация за продукта

                                           Сандвич стенен панел за сглобяеми дома

 

Какво е eps цимент сандвич панел?

Eps цимент сандвич панел е лек тегло енергоспестяващ строителен материал, който използва калциев силикат подсилен борда като повърхност борда, цимент, EPS, и лети пепел като основен материал и е композит, образуван по едно време.

House,Office,Guard House Sandwich Wall Panel for prefabricated home

Той има характеристиките на лек, висока якост, тънък, водоустойчив и пожароустойчивост, топлоизолация, звукоизолация, удароустойчив, ниска цена и спестяване на пространство. Eps цимент сандвич панел Е се използва широко в вътрешни стени прегради, външни стени и покриви на различни сгради. Раждането му означава, че ще има нова тенденция в стенните материали вместо традиционните блокове. Нови архитектурни идеи и отлично изпълнение могат да отговарят на изискванията на съвременните архитектурни среди.

House,Office,Guard House Sandwich Wall Panel for prefabricated home

 

 

 

 

Прилагането

 

1) Етажна система

Може да се използва като дъска на пода. Освен основните характеристики като звукоизолация, водоустойчив, влажно устойчив, тази система има изключителни предимства като високотоварно натоварване, антистатично електричество, устойчивост на триене, висока якост, удобен за жлеб и водопровод, вградена, корозия, без деформация, не сплит и т.н., което е много подходящо за полетата, включително подови плочи на допълнителен под, фабрика, цех, склад и др.

House,Office,Guard House Sandwich Wall Panel for prefabricated home

 

2. Система за външна стена на вила и външна стена
Тя може автоматично да регулира съдържанието на въздуха и водата в помещенията според сезоните и климатичните промени, така че температурата да може да се поддържа при постоянно температурно ниво. Този екологичен ефект е в съответствие с тенденцията на съвременните жилищни сгради. Широко използван в различни модулни къщи, ниски сгради, апартамент, вили и градска къща

House,Office,Guard House Sandwich Wall Panel for prefabricated home

 

3. Вътрешна система за разделяне
С отлична огнеупорна, най-доброто окачена сила, звукоизолация, топлоизолация, водоустойчив,

ЛесноМонтаж и подобни характеристики, лека тегло комбинирани сандвич борда са били широкоприлагане на специални позиции като дял панел на високи и мега-високи сгради.

House,Office,Guard House Sandwich Wall Panel for prefabricated homeHouse,Office,Guard House Sandwich Wall Panel for prefabricated home

 

4.Покривна система
Тази система не само решава проблема с изтичане на покрив,но също така има предимства като топлоизолация, чист ставна повърхност, висока устойчивост на температура и т.н. Характеристиките на леката и висока якост намаляват използването на покривни гредиколона, намаляват потреблението на материали, подобряват сигурността; лесното време за изработка, което води до високо интегрирано съотношение на производителността и цената.

House,Office,Guard House Sandwich Wall Panel for prefabricated home

 

Авангард

Съхранение на топлината:Основен материал е антифриз,топлосъхранение и околната среда.

Топлоизолация:Регулирайте температурата на закрито при постоянен диапазон.

Огнеупорни:4,5 мм калциев силикатна дъска е огнеупорна, Eps и цимент сандвич панел може да бъде срещу висока температура в продължение на 4 часа.

Водоустойчив:Експериментът е доказал, че воден басейн може да бъде направен отEps и цимент сандвич панел, без да абсорбира вода и не теч изобщо след една година.

Звукоизолация:Вътрешността на материала на стенните панели (EPS полистиролзърно) има фина звукоизолация и шумоизолираща функция. Лесен за инсталиране:Използването на нашия инсталационен материал (полиуретанова пяна и лепило за цимент) е лесно да се изгради къща.

Спестяване на разходи за труд:Тъй като стенен панел е лесно и бързо да се изгради,трудът може да бъде изсечен в една и съща работа и време.

Висока интензия:Eps &cement сандвич панел може да бъде закован директно или виси тежат, тя може да бъде украсена с керамични плочки, стенна хартия и всякакви декорации, които харесвате.

Устойчивост на земетресение:Качеството на лепкавото изпълнение на Eps и Цимент сандвич панел стена е повече от 8.5. 

Пространство и икономия на разходи:50 000200mm, което е по-тънко от традиционния блок, така че може да спести много строително пространство, междувременно, разходите за съструктури може да се запишат, вместо да се използват дебелитрадиционни блокове.

 

Инсталация

 

House,Office,Guard House Sandwich Wall Panel for prefabricated home

 

 

Нашият сертификат

House,Office,Guard House Sandwich Wall Panel for prefabricated home

 

 

Нашият клиент

House,Office,Guard House Sandwich Wall Panel for prefabricated home

 

 

нашата услуга

1: Вашето запитване, свързано с нашите продукти, ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.

2: Добре обучени и опитен персонал, за да отговори на всички ваши запитвания на английски език.

3: Всички ваши персонализирани елементи, ние можем да ви помогнем да проектирате и вкарате в производство.

4: Защита на вашия търговски район, идеи за дизайн и цялата ви лична информация.

Информация за контакт

Лана Чен

Сямън Сямън Жингтай Строителни Материали Ко ООД

Адрес: Unit 2A, Lianchang Building, Булевард No6-8 Хули, район Huli, Сямън, Китай

Мобилен телефон: +86-592-5216902 Факс: 86-592-5216319

Какво е това?

Уеб: http://www.Zhongjingtai.com


Hot Tags: сандвич стенен панел за сглобяеми дома, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също