Сандвич панел Китай Сглобяеми сгради, изолирани вътрешен стенен панел

Композитният тапет е ново поколение високоефективни вътрешни прегради, произведени от индустрията. Той е съставен от различни строителни материали и замества традиционните тухли. Той има очевидните предимства на опазването на околната среда, енергоспестяването и без замърсяване, леката устойчивост на земетресения, противопожарна защита, топлоизолация, шумоизолация и бърза конструкция.
Чат сега

Информация за продукта

Китай сандвич панел сглобяеми сгради изолиран вътрешен стенен панел

Представяне на продукта на зелено изграждане

Топлоизолацията, противопожарната и звукоизолация са част от деветте силни страни на леки композитни стенни панели. Поради сложността на конструкцията на KTV, функцията за противопожарна защита трябва да е налице. Изпълнението на леки композитни стенни панели отговаря на националните стандарти на ниво A. Много добър звукоизолационен ефект се търси от много KTV фирми. В сравнение с практическата област на зидарията, прилагането на композитни стенни панели на 9m² може да се увеличи с около 0.82m² на помещение, а икономическите ползи са много очевидни.

LightweightPanel


Спецификация на продукта на пожароустойчиви стенни панели

Име на продукта Лек композитен циментен сандвич панел за стена
Дължина * Ширина (mm) 2270/2440 * 610
Дебелина (mm) 60 75 90 100 120 150
Приложение покрив вътрешна стена външна стена или под


Характеристики на продукта на бетонния панел

Топлоизолация: Регулирайте температурата в помещението с постоянен диапазон.
Огнеустойчивост: 5 мм калциева силикатна дъска е огнеустойчива, сандвич панелът Eps Cement може да бъде против висока температура в продължение на 4 часа.

Водно доказателство: Експериментът е доказал, че водният басейн може да бъде направен от циментен сандвич панел Eps, без да абсорбира вода и изобщо да няма изтичане след една година.

Звукоизолация: Вътрешната страна на материала за стенни панели (EPS полистиролно зърно) има фина звукоизолация и звукопоглъщаща функция.

Лесен за инсталиране: Използването на нашия инсталационен материал (PU пяна и циментово лепило) е лесно за изграждане на къща.

Спестяване на разходите за труд: Тъй като стенният панел е лесен и бърз за изграждане, трудовете могат да бъдат съкратени за една и съща работа и време.

Висока интензивност: Панелният стенен панел Eps Cement може да бъде закован директно или да окачи тежести, може да бъде декориран с керамични плочки, стенна хартия и всякакви декорации, които харесвате.
Устойчивост на земетресения: Устойчивостта на земетресенията на стенен панел от стена на Eps е повече от 7,5.

Спестяване на пространство и разходи: 60 до 150 мм, което е по-тънко от традиционния блок, така че може да спести много строително пространство. Междувременно, цената на конструкцията може да бъде спестена, вместо да се използват традиционните блокове.

Инсталиране на процеса  

安装详解
dfv

сертификат

1
资格证书3

За нас

Xiamen ZhongJingtai строителни материали Co., Ltd, е професионална компания за високотехнологични изследвания и разработки, произвеждаща нови материали за стени, разработка на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения за продукти. Компанията е разположена в очарователния град Ксиамен, с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището. Ние реагираме положително на националната политика за реформиране на стените. Разработили сме успешно стенни панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на съвременната архитектура.

工厂2

1
Свържете се с нас
Fuma_MimePart_5

Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД
Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай
Лице за контакт: Джоди Хуанг
ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319
Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249
Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com


Hot Tags: сандвич панел Китай сглобяеми сгради изолиран вътрешен стенен панел, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също