Сглобяеми бетонни преградни стени панел сглобяеми стенни цени сандвич панел сграда

Влакно-подсилената силикатна плоча се използва като панел, средата е пълна с лек материал ядро, и неносещата лека композитна стенен материал се комбинира и формира. Той е екологично чист, лек и високоякостен, топлоизолационен и звукоизолиращ, водоустойчив и удобен за строителство. Ефективност: зелен, 100% неазбест, без радиоактивни материали; твърдо, леко, тънко тяло, висока якост, устойчивост на удар, силна сила на обесване; топлоизолация, звукоизолация, водоустойчив.
Чат сега

Информация за продукта

Сглобяеми бетон нисш стена стена стена сглобяеми стени цени сандвич панел сграда

Продуктно представяне на панелите на Sendwich

ZJT лек енергоспестяващ сандвич панел се приготвя чрез вземане на полифенил частици хоросан като материал на ядрото, с помощта на калциев силикатна плоча като повърхностен слой материал, и подходящо смесване на муха пепел, шлака и добавката.
20170616092054755475

Продуктова спецификация на материалите за надуване

Име на продуктаЛек композитен цимент сандвич панел стена
Дължина* Ширина (мм)2270/2440*610мм
Дебелина (мм)607590100120150
ПрилаганетоПокривавътрешна стенавъншна стена на пода


Приложение на продуктите на сандвич с тон-сандвич със звук озвучаване eps

1 (3)

222

2 (2)
12

屋顶地板应用

Характеристики на продукта на олекотена таблизатор на стената

Топлоизолация: Регулирайте температурата на закрито при постоянен обхват.
Пожароустойчивост: 5 мм калция силикат борда е огнеупорна, Eps цимент сандвич панел може да бъде срещу висока температура в продължение на 4 часа.
Водоустойчив: Експериментът е доказал, че воден басейн може да бъде направен от Eps цимент сандвич панел без да поглъща вода и не теч изобщо след една година.
Звукоизолация: Вътрешната част на материала на стенните панели (EPS полистиролзърно) има фина звукоизолация и звукопоглъщаща функция.
Лесен за инсталиране: Използването на нашия инсталационен материал (полиуретанова пяна и циментова лепило) е лесна за изграждане на къща.
Спестяване на разходи за труд: Тъй като панелът за стена е лесен и бърз за изграждане, трудът може да бъде изсечен в една и съща работа и време.
Висока intension: Eps Cement сандвич панел стена може да бъде закован директно или виси тежи, тя може да бъде украсена с керамични плочки, стенна хартия и всякакви декорации, които харесвате.
Устойчивост на земетресение: Quake доказателство изпълнение на Eps цимент сандвич панел стена е повече от 7.5.
Space и спестяване на разходи: 60 до 150мм,което е по-тънко от традиционния блок, така че може да спести много строителна площ. Междувременно, разходите за конструиране също могат да бъдат спасени, вместо да се използват традиционните блокове.
 
Опаковане и доставка на сглобяеми стени

1. Безплатно опаковане (с обикновен палет и опаковане колан) 2.Standard износ опаковка (опаковани с пластмасов тънък филм, защита на ръба и добър палет): USD20-30 / опаковка 3.Опаковка размер: 1500-3000 * 610 * 1000 mm Товарене: 18 палета на 20' контейнер, 11000kgs-18000kgs на 20' контейнер.
包装

Сертификат

1

资格证书3


За нас

Сямън ZhongJingtai строителни материали Ко ООД, е професионална високотехнологична изследователска и развойна компания, произвеждаща нови стенни материали, разработване на машини и оборудване, производство на технологии и насърчаване на приложения на продукти. Компанията се намира в очарователния град Сямън, с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището. Ние отговорим положително на националната политика за реформиране на стените. Разработили сме успешно стенни панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на съвременната архитектура.

工厂2
1

Свържете се с нас

Fuma_MimePart_5
Сямън Сямън Сонгджинтай Строителни Материали Ко ООД
Unit2A, Сграда Лианчанг, район No6-8 Хули, Ксиамен, Китай
Лице за контакт: Джоди Хуанг
ТЕЛ:+86-592-5216902 ФАКС: +86-592-5216319
Мобилен/Какво/Зап/Вехат: +86-13695041249
Имейл: уебсайт sales07@zhongjingtai.com: www.zhongjingtai.com


Hot Tags: предварително сглобяеми бетон преграден стена стена стена сглобяеми стена цени сандвич панел сграда, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like