Открит стена панел пяна стенни панели структурни панели Eps цимент панел

Влакно-подсилената силикатна плоча се използва като панел, средата е пълна с лек материал ядро, и неносещата лека композитна стенен материал се комбинира и формира. Той е екологично чист, лек и високоякостен, топлоизолационен и звукоизолиращ, водоустойчив и удобен за строителство. Ефективност: зелен, 100% неазбест, без радиоактивни материали; твърдо, леко, тънко тяло, висока якост, устойчивост на удар, силна сила на обесване; топлоизолация, звукоизолация, водоустойчив.
Чат сега

Информация за продукта

Открит стена панел пяна стенни панели структурни панели eps цимент панел

Продукт въвеждане на сандвич панел къща

Материал &aл.
Слоевете са силикатни плоскости с калций, а средната е EPS композитен материал, който се прилага широко като вътрешна/външна стена, покрив, под и др.
 
Предимства:
В сравнение с другите стенни панели, тези характеристики на нашите продукти като лека, топлоизолация, огнеупорна, акустична изолация, бърза инсталация, спестяване на енергия и пространство ще намалят разходите ви и ще подобрят икономическата полза.

20170619164217501750

Продуктови характеристики на цимент сандвич панел

1.Опазване на околната среда
Използваните суровини не съдържат вредни вещества за човешките тела и са нерадиоактивни продукти от клас А, които отговарят на националния стандарт G / T23451-2009.

2.Предотвратяване на пожари
Границата на противопожарна тада при висока температура от 1000 градуса по Целзий е не по-малко от 3 часа и не отделя токсични газове, а неговата негоримна ефективност достига националния стандарт за ниво А.

3.Разширяване на пространството на къщата
Лек дял борда е разделена на вътрешна стена и външна стена. Разделителна дъска на вътрешната стена може напълно да разшири пространството на къщата.

4.Добра почтеност
Благодарение на монтажната конструкция, конструкцията на корпуса от три в едно, плочата е свързана с плочата като цяло, устойчивостта на удар е силна, метода на стоманена конструкция се използва за закотвяне, стената е висока в якост, и може да се използва като преграда с висок слой и голям участък Много пъти по-висока от обикновените зидария стени. Композитната стена панел система има компактна структура, добра цялост, без деформация, без насипно стена повърхност, и добра сеизмична устойчивост.

5.Влагоустойчив и водоустойчив
Експерименти показват, че лек дъски може да се циментира в басейн тяло, пълни с вода, без да водоустойчив покритие, и задната страна на лека дъска може да се поддържа суха, без да оставя следи, дори и при мокро време се появяват мъниста на конденз. Панелът на леката разделителна дъска е професионален водоустойчив борда, който има добра водоустойчива и влагоустойчива производителност, и може да се прилага за мокри зони като кухни, тоалетни и мазета.

6.Звукоизолация
Той има добър звукоизолация ефект, и неговата звукоизолация ефект отговаря на изискванията за звукоизолация на национални жилища, което е много по-висока от тази на други тухлени стени.

7.Проста и бърза конструкция
Напълно суха работа, монтаж на конструкция, стенни панели могат да бъдат изрязани, за да се коригира ширина и дължина. По време на строителството, транспортирането е проста, подреждането е хигиенично, не е необходим хоросан, строителният период е значително съкратен, а скоростта на загуба на материали е ниска, а строителните отпадъци се намаляват.

8.Топлоизолация
Производственият процес на таблото за разделяне на леките и леките определя добрата функция за топлоизолация, за да направи вашата вътрешна среда по-удобна.

9.Силна окачване на мощност
Композитната стена може да бъде директно прикован или експанзия болтове да виси тежки предмети, а повърхността на панела на стената е гладка и гладка, и не може да се генерира прах. Материали като керамични плочки, тапети и дървени декоративни дъски могат да бъдат директно залепени.

10.Лека икономика
Конструкцията е проста и удобна, намалява интензивността на труда, ускорява строителния прогрес, спестява общата цена на проекта и отговаря на изискванията на различните клиенти за вътрешната и външната среда на модерните сгради.

Продуктово приложение на предварително сглобен бетон панел цена

Приложими към проекти с високи изисквания за топлоизолация на стаите като хотели, ктв, училища, болници и др.

Приложими за проекти с ограничения на изискванията за строителство, като например стени за прегради в търговски център, вторични стени за саниране.

Приложими за проекти с изисквания за осветяване на стенни натоварвания: стени с ултра високи стени, леки стоманени къщи, стоманени конструкции, сглобяеми къщи.

Подходящ за проекти със специални изисквания за предотвратяване на пожари, като кладенци за тръбопроводи, защитни стени, големи кухни.

Приложим за проекти, които изискват напредък в строителството.

Подходящ е за проекти със специални изисквания за влагоустойчивост и водоустойчива: баня, тоалетна, кухня, външни и други проекти.

Подходящ е за предмети с изисквания за закрепване на ноктите, като например инструментална работа, подобряване на дома, вътрешни и външни стени и други конвенционални преградни стени.

......
1 (4)

2 (2)


Спецификация на продукта на нови строителни материали

Име на продуктаЛек композитен цимент сандвич стенен панел
Дължина* Ширина (мм)2270/2440*610
Дебелина (мм)607590100120150
ПрилаганетоПокривавътрешна стенавъншна стена или под


Опаковане и доставка

1. Безплатно опаковане (с обикновен палет и опаковане колан)
2.Standard износ опаковка (опаковани с пластмасов тънък филм, защита на ръба и добър палет): USD20-30/Опаковка 3.Опаковка размер: 1500-3000 * 610 * 1000 mm Товарене: 18 палета на 20'' контейнер, 11000kgs-18000kg s на 20 контейнер.

1
Сертификат

1

资格证书3

За нас

Сямън ZhongJingtai строителни материали Ко ООД, е професионална високотехнологична изследователска и развойна компания, произвеждаща нови стенни материали, разработване на машини и оборудване, производство на технологии и насърчаване на приложения на продукти. Компанията се намира в очарователния град Сямън, с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището. Ние отговорим положително на националната политика за реформиране на стените. Разработили сме успешно стенни панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на съвременната архитектура.


image_wps图片


1


Свържете се с нас


Fuma_MimePart_5Сямън Сямън Сонгджинтай Строителни Материали Ко ООД
Unit2A, Сграда Лианчанг, район No6-8 Хули, Ксиамен, Китай
Лице за контакт: Джоди Хуанг
ТЕЛ:+86-592-5216902 ФАКС: +86-592-5216319
Мобилен/Какво/Зап/Вехат: +86-13695041249
Имейл: уебсайт sales07@zhongjingtai.com: www.zhongjingtai.comHot Tags: открит стена панел пяна стенни панели структурни панели eps циментпанел, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също