Стена на дяла на офиса

Office Partition Wall Office Partition Wall се състои от външни панели и вътрешно запълване на сърцевината, за да се формира ненатоварен лек панел със сложна сплав. Външните панели от двете страни са 5 мм калциево-силикатна дъска, а средната сърцевина е изпълнена с полистиролови мъниста и цимент ...
Чат сега

Информация за продукта

Стена на дяла на офиса

Стени за офисни стени се състоят от външни панели и вътрешно запълване на сърцевината, за да се формира ненатоварен сложен панел с лек панел. Екстериорните панели от двете страни са 5 мм калциево-силикатна дъска, а средната сърцевина е изпълнена с полистиролови зърна и цимент, полистиролови мъниста и цимент. Строго производственият процес осигурява на клиента качествени продукти, които се прилагат широко върху стенните прегради, покривните покрития и пода. Офисната стена на стените е вид строителни материали, които не са ограничени за продажба и използване. всички вредни материали като формалдехид, бензен и др.


Характеристика

1. Стената на офис разделянето е енергоспестяваща, зелена, екологична. Суровината не включва вредни вещества.

2. Енергийно спестяващите ефекти на сградата са значително подобрени. Препоръчва се от правителството.

3.Office Partition Wall е издръжлив.

4.Доставка за офисни стени е много силна. Повърхността на хартията и без повреди след удара.


Приложения

1.Ploor Application.Office Partition Wall може да се използва като подово дъно. Тази система има изключителни предимства като висока товароносимост, антистатично електричество, устойчивост на триене, висока якост, удобна за вграждане на проводници и водопроводи, устойчивост на корозия, без деформации, без разделяне и т.н., което е много подходящо за полетата, включително подовата плоча на допълнителния последен етаж, фабрика, работилница, склад и др.

2.Вътрешна и външна стена, Office Partition Wall може автоматично да настрои въздушното и водно съдържание в помещенията със сезона и климатичните промени, а този екологичен ефект просто върви с прилив на модерна жилищна сграда.

3.Покритие за стени, офис дял Системата за стенен покрив носи чисто нова добавена стойност и идея за приложение към традиционната покривна конструкция. Лесното му време на изграждане довежда до високото си интегрирано изпълнение.


ЧЗВ

1. Имате ли завод или търговска компания?

Нашата фабрика е построена през 2003 г., ние имаме високоскоростен производствен процес и система за управление на качеството.

2.Мога ли да получа отстъпка?

Ако вашето количество е повече от нашите MOQ, ние можем да предложим добра отстъпка в зависимост от точното количество.Ние може да гарантира, че нашата цена е много конкурентна на пазара на базата на добро качество

3.Какво е времето за доставка?

в рамките на 15 дни след получаване на предплащането.

4.Какво е вашето качество?

Нашите офис дял стена са много популярни на международния пазар.

Дори повърхностна, твърда заварена структура, прецизно отваряне и т.н. Има добри свойства

Висока якост, висока видимост, възрастова устойчивост.

5. Ако имаме нужда от проби за справка, ще бъде ли възможно?

Разбира се, ние можем да Ви предложим безплатни проби за офис дял на стена и просто трябва да платите товара.Hot Tags: офис дял стена, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също