Лек панел за стена за разделяне

Лека делителна стена Панелен панел Материал на ядрото: летлива пепел, EPS, цимент и др. Дължина: 2270,2440mm Дебелина: 60,75,90,100,120,150mm Приложение: под, покрив, външна / вътрешна стена Произход: FuJian, Китай Индекс Предимства 1.Lightweight Partition стенен панел е fireproof.Under висок ...
Чат сега

Информация за продукта

Лек панел за стена за разделяне

Материал на сърцевината: летлива пепел, EPS, цимент и др

Дължина: 2270,2440mm

Дебелина: 60,75,90,100,120,150mm

Приложение: под, покрив, външна / вътрешна стена

Произход: Фудзиен, Китай (континентален)

Порт: Xiamen


Технически индекс

Вещ

Параметър Индекс Спецификации

60mm

75 mm

90мм

100mm

120 милиметра

150 милиметра

1

Коефициент на топлопреминаване (w / m².k)

≤2.0

≤2.0

≤2.0

≤2.0

≤2.0

≤2.0

2

Вътрешен радиационен индекс

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

3

Индекс на външната радиация

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

4

Съпротивление на замръзване (няма видими пукнатини и повърхност без промяна)

_

_

не трябва да показват видими пукнатини и повърхности без промяна

5

Горивните свойства (A1 или A2)

_

_

A1 или A


Предимства

1.Надлъбнатият панел за стени е огнеупорен. При висока температура от 1000 градуса по Целзий, границата на огнеупорната граница за стени от леки панели е над 4 часа и не изпуска токсичен газ, невъзпламенителни показатели до национален стандарт от клас А.

2. Стенен панел с дебелина на панелите е водонепроницаем, без следи от повърхността на стената в мокър климат. Лицето на панела за леки делителни панели е направен от циментова плоскост, чиито водоустойчиви свойства са добри. Така той има силна устойчивост във влажна среда.

3.Начална поддръжка, устойчивост на гниене, влага и пукнатини. Данните от тестовете показват, че панелът за стени с лек деление във влажна среда в продължение на пет последователни месеца ще бъде абсорбиране на влага, няма хлабав, не се връща, не деформира и не пада силата и т.н.

Високото ниво на повтаряне. Коефициентът на рециклиране достига до 73% - 91%. Ако използваме метода за снаждане на леки делителни панели, панелът за повторно използване на стената ще достигне до 93%, което може да спести 71% -95% панелните разходи, както при непрекъснато променящата се вътрешна преграда, а още повече може да се намалят строителните отпадъци, да се подобрят икономическите ползи.


Приложение

Лекият панел за стени е широко използван като стенен борд. Външните стени са плоски и красиви, които могат да бъдат директно покрити и декорирани. Вътрешните стени на панелната къща са плоски и могат да бъдат нанесени с шпакловка и покритие бързо. Какво повече, Панелът може да се използва в пода за отлично представяне. Лек панел за стени, който се използва широко за всички видове специални сгради.Има лек панел за стени с преградни стени, който има предимството на сухото, лесното монтиране и лесното рязане, което е подходящо за тръбни кладенци, пожарни кладенци и т.н.


ЧЗВ

1.Каква е стойността на вашето свиване?

Под 0,5 мм / м

2.Какъв е коефициентът на топлопренос?

Нашият лек панел за деление е под 2.

3.Как за съпротивление на замръзване?

Панелът за стена на лекото отделение не трябва да показва видими пукнатини.

4.Мога ли да взема пробата?

Да, можем да Ви предложим безплатна извадка, ако имате нужда.Hot Tags: лек панел за преградни стени, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също