Леки бетонни тухли за бетон от EPS

зелен огнеупорен eps сандвич циментен панел за болница / училище / спалня Описание на продукта на S andwich B oard P anels Това е панели за сандвич дъски за външна преграда за стени и изграждане на сглобяеми къщи / вили, апартаменти, болници, офис сгради, emporiums и др. Сандвич дъска Панелите са ...
Чат сега

Информация за продукта

зелен огнеупорен eps сандвич циментен панел за болница / училище / спалня

Описание на продукта на S andwich B oard P anels
Това е панели за сандвич дъски за преграждане на външни стени и изграждане на сглобяеми къщи / вили, апартаменти, болници, офис сгради, емпориуми и др. Панелните сандвич панели са разделени двуслоен панел и основен материал, основният материал се състои главно от цимент, EPS пяна и пясък. С отлични предимства, този нов енергоспестяващ панел за сандвич дъски се посреща от все повече строители, а също така отговаря на тенденцията за обновяване на пазара. Вместо традиционния блок, новите архитектурни мисли и изключителното му изпълнение могат да отговорят на изискванията на съвременната архитектурна среда.


b7237153e00191a3973e90240c33495d_Prefabricated-house-used-eps-cement-sandwich-wall_副本


Приложение   от S andwich B oard P anels
Панелните сандвич панели могат да бъдат широко използвани в индустрията и гражданските сгради, като училище, банка, офис, болница, хотел, работилница, апартамент, фабрика, казино, модулна къща, преносимо жилище, увеселителна зала, кабина, павилион, пристанище и др.

Xiamen-Zhongjingtai-Building-Materials-Co-Ltd- (36)


Характеристики и предимства на S andwich B oard P anels
Панелите от сандвич дъски са пожароустойчиви, топлоизолационни, звукоизолационни, водоустойчиви, ветроустойчиви, противоударни, антисеизмични.

Xiamen-Zhongjingtai-Building-Materials-Co-Ltd- (33)


Сандвич панелите са леко тегло, пестене на енергия, спестяване на пространство, екологични, устойчивост на атмосферни влияния, добра устойчивост на замръзване, размразяване и стареене.
 


Панелите за сандвич дъски са здрави и издръжливи, дълъг живот. Той има страхотна носеща сила и висяща сила за телевизор, климатик, табла за панели, разделителна кутия, шкаф, килер и др.


承重力


Сандвич панелните панели е лесна инсталация, бърза конструкция, лесна декорация, лесно предварително погребване за водопровод, електрически проводник, скрит проводник, превключвател и др.

MIC2

Опаковане на S andwich B oard P anels
Стандартна експортна опаковка (обвита с пластмасов тънък филм, защита на ръбовете и добър палет


包装.webp


ЧЗВ

1.Вие сте производител или търговец?
ние сме истински производител, ако имате нужда от друг специален продукт, ние ще направим всичко възможно да ви помогнем, за да можем да изградим дългосрочни бизнес отношения.

2. Може ли пробата да бъде безплатна?
Разбира се, ние предоставяме мостри безплатно.

3. Защо сме най-добрият избор?
Ние имаме директен фабричен и дългогодишен опит в износа и предлагаме най-добрата цена с висококачествен продукт, навременна доставка, също така имаме добро следпродажбено обслужване, следователно с добра репутация на бордовете и с много клиенти имаме добри дългосрочни бизнес отношения ,


Ако има някакъв проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас, изпратете ми поща


Лана Чен
Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД
Блок 2А, сграда Lianchang, No 6-8Huli област, Xiamen, Китай.
Телефон / WhatsApp / WeChat: +8613559098509
Уеб сайт: HTTP: //www.sandwich-wall-panel.com


Hot Tags: леки eps циментови бетонни тухли за стена, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също