Лек бетон, изолиран вътрешна стена, външна стена Eps сандвич циментен стенен панел

Композитният тапет е ново поколение високопроизводителна вътрешна преграда за сгради, изработена от промишлени материали. Той е съставен от различни строителни материали, заместващи традиционните тухли. Той е екологичен, енергоспестяващ и без замърсяване. Той е лек, устойчив на земетресение, пожароустойчив, топлоизолационен и звукоизолиран.
Чат сега

Информация за продукта

Лек бетон изолиран вътрешен стенен панел за външна стена eps сандвич циментови панели

Какво представлява ZJT лек композитен панел за стенен цимент?

ZJT Лек композитен енергоспестяващ сандвич панел за стена е съставен от лицев панел и вътрешно пълнене. Материалът на лицевия панел е тънка фиброциментова плоскост или калциево силикатна дъска, а средата е изпълнена с леки композитни основни материали, включително цимент, EPS и муха пепел.

原材料3

Какви са характеристиките на леките композитни стенни панели?

1.Защита на околната среда
Използваните суровини не съдържат вредни вещества за човешкото тяло и няма радиоактивен продукт от клас А, който да отговаря на националния стандарт G / T23451-2009.

2.Превенция на пожара
Ограничението за пожароустойчивост е не по-малко от 3 часа при висока температура от 1000 градуса по Целзий и не отделя токсични газове, а негоримостта достига националния стандарт за ниво А.

3.Разширете жилищното пространство
Леките преградни дъски са разделени на вътрешни стени и външни стени, а вътрешните преградни дъски могат напълно да разширят пространството на къщата.

4.Добър като цяло
Тъй като е сглобена конструкция, тялото е конструкция три в едно, дъската е свързана с дъската като цяло, устойчивостта на удар е силна, методът на стоманената конструкция се използва за закрепване, а стената е с висока якост , Много пъти по-високи от обикновените зидани стени. Композитната система за преграждане на стени има компактна структура, добра цялост, не се деформира, повърхността на стената не се разхлабва лесно и устойчивостта на земетресението е добра.

5.Водоустойчив и водоустойчив
Експериментът доказва, че светлият панел за стена може да се циментира в басейн, напълнен с вода, без никакво водоустойчиво покритие. Гърбът на светлинния панел може да се поддържа сух, без да оставя следи или при мокро време. Появяват се капки за кондензация. Панелът на леката преградна дъска е професионална водоустойчива дъска, която има добра водоустойчивост и устойчивост на влага и може да се използва във влажни помещения като кухни, бани и мазета.

6.Soundproof
Той има добър звукоизолационен ефект, а звукоизолационният му ефект отговаря на изискванията за звукоизолация на националната къща, което е много по-високо от това на другите тухлени зидарии.

7.проста и бърза конструкция
Напълно суха работа, монтажна конструкция, тапетът може да се реже и регулира свободно. По време на строителството транспортирането е опростено, а съхранението е хигиенично, не се изисква партидиране на хоросан, периодът на строителство значително се съкращава и степента на загуба на материал е ниска, а строителните отпадъци намаляват.

8.Топлоизолация
Процесът на производство на леки преградни плочи определя добра функция за топлоизолация и прави вашата вътрешна среда по-удобна.

9. Силна висяща сила
Композитният тапет може да бъде директно закован или разширен с болтове за окачване на тежки предмети, а повърхността на панела на таблото е гладка и не генерира прах. Може директно да се залепи с керамични плочки, тапети, фурнир от дърво и други материали за декоративна обработка.

10. Лека икономия
Конструкцията е проста и удобна, намалява интензивността на труда, ускорява напредъка на строителството, спестява общите разходи по проекта и отговаря на изискванията на различни клиенти за вътрешната и външната среда на модерните сгради.

外墙应用2

По какво се различава от тухлена стена?

1. по-лесна и по-бърза инсталация

2. Спестяване на пространство увеличава livingspace.
Традиционна тухла за четири спални, две дневни, една кухня и една баня 196м2, панел ZJT за четири спални, две дневни, една кухня и една баня 205м2, панелите ZJT спестяват 9 м2.

3. Леко, оптимизирайте структурите.
За традиционните тухлени блокове стената трябва да бъде разположена вертикално върху гредата. С помощта на панел ZJT разстоянието между гредата и колоната може да се разшири. С панел ZJT, стената без ограничение на греда-колона.

Спецификация на панела ZJT

Име на марката ZJT Лек композитен панелен стенен панел от EPS цимент
Дължина * Ширина (mm) 2270/2440 * 610
Дебелина (mm) 60 75 90 100 120 150
Приложение покрив Вътрешна стена Външна стена на пода


Къде могат да бъдат приложени ZJT сандвич-циментови панели за стена?

Този вид стенни панели могат да се използват в интериора, екстериора, покрива и пода на различни сгради.

1 (3)

H3843ec2255d6482b8f3e439c4dbd493am_350x350.jpg

.......

屋顶地板应用

След като инсталирате, можете да боядисате стената с други материали, като например, да залепите плочки, да залепите хартия или плат за стена, да поставите облицовъчна дъска, да поставите мрамор.
Съвети: Когато инсталацията приключи, те се нуждаят от три дни до пет дни или така да постигнат стабилност, в този период операцията по инсталиране на облицовка не се препоръчва.

1 (4)

饰面处理-贴瓷砖饰面处理-贴瓷砖


Опаковане и доставка


1. Безплатна опаковка (с нормален палет и опаковъчен колан)
2.Стандартна експортна опаковка (обвита с пластмасов тънък филм, защита на ръбовете и добър палет): USD 20-30 / пакет
3. Размер на опаковката: 1500-3000 * 610 * 1000mm Зареждане: 18 палети на 20 'контейнер, 11000kgs-18000kgs на 20' контейнер

...

11 (2)

За нас

Xiamen ZhongJingtai строителни материали Co., Ltd, е професионална компания за високотехнологични изследвания и разработки, произвеждаща нови материали за стени, разработка на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения за продукти. Компанията е разположена в очарователния град Ксиамен, с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището. Ние реагираме положително на националната политика за реформиране на стените. Разработили сме успешно стенни панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на съвременната архитектура.

1

..工厂2

Свържете се с нас

Fuma_MimePart_5

Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД
Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай
Лице за контакт: Джоди Хуанг
ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319
Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249
Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com


Hot Tags: лек бетон изолиран вътрешна стена външна стена eps сандвич циментен стенен панел, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също