Топлоизолационна стенна плоскост със сандвич

Топлоизолационна стенна плоскост със сандвич

1, висока якост и не се деформира
2, Увеличете практическата област
3, лек, произволен интервал
4, може да бъде прикован, може да се постави
Чат сега

Информация за продукта

Топлоизолационна стенна плоскост със сандвич


Отговорност на сандвич стената съвет

1, висока якост и не се деформира

Поради високата якост и добрата цялостна работа на стенната плоскост сандвич, тя може да се използва като разстояние на стената с висока височина. Докато стоманената конструкция е просто закотвена, стоманата е заровена в стената, а стената е голяма и висока. Тялото не трябва да увеличава цилиндъра на стената, а неговата устойчивост на удар е 1,5 пъти по-голяма от тази на общата зидария. Стените с височина над 3 метра трябва да са с дебелина до 220 mm, ако са направени от обща зидария. Когато височината надвишава 5 метра, колоната се добавя, а разходите за труд и мястото се заемат.

2, Увеличете практическата област

Като цяло, вътрешната преградна стена може да бъде направена от сандвич стена с дебелина от 75 мм. Тя е 85 мм по-тънка от традиционната 120 мм стена и мазилка. За всяка удължителна стена от 12 м, полезният район може да бъде увеличен с 1 кв. М, а общият ръст на площта на помещението е 4-6%, а добавената стойност на имота е по-висока от цената на плочата. Като цяло, зидария е с дебелина най-малко 160 mm, заемайки ценна практическа област. Ако използвате стенния панел, за да направите вътрешната преграда, можете да добавите няколко квадратни метра от практическата зона, като закупите същия размер на къщата на същата цена.

3, лек, произволен интервал

Тъй като теглото на единица площ е 1/6 от това на обща зима с дебелина 120 mm, теглото на структурната стена може да бъде намалено, носещата способност на гредата и колоната може да бъде намалена и вътрешното пространство може да бъде произволно разположено. Една къща е 180-200 тона (3 метра височина) на 1000M2. Офис сграда е намалена с 250-200 тона (3 метра височина) на 1000M2. Ако височината на къщата е повече от 3,5 метра, дебелината на зиданата стена трябва да се увеличи до 200 мм. По това време 600 тона могат да бъдат намалени на всеки 1000м2; Общата зидария трябва да бъде построена над гредата, която не може да бъде разположена на случаен принцип, което има големи ограничения.

4, може да бъде прикован, може да се постави

Сандвич стената борда може да бъде свързан към сградата варовик пясък, цимент суспензия, и т.н., а стената декорация паста тухли не се нуждаят от специално третиране. Може да бъде прикован, пробит и закотвен във всяка част. Силата на окачване на единичната точка е над 50 кг. Като цяло, зидария, особено твърда зидария, не може да бъде произволно прикован, което носи проблеми и трудности за по-късната работа украса.

5, Строителството е просто и цивилизовано производство

Процесът на монтаж на сандвич стената е прост, обикновените работници ще бъдат монтирани за кратко време, строителните инструменти са прости и няма специални изисквания. Стенният панел може да се реже, за да се регулира ширината и дължината. По време на строителството, транспортирането е просто, подреждането е хигиенно, не е необходимо да се поклаща, суха работа, няма кал, ниска загуба, малко отпадъци на строителната площадка и цивилизовано строителство. Теглото на транспортирането на материала е 1/6 от теглото на оригиналната зидария; общи строителни отпадъци от зидария е повече, строителната площадка е мръсна, хаотична и лоша, а хоризонталното транспортиране и вертикалното транспортно налягане са големи.

6, висока ефективност и кратък период на строителство

Стенната плоскост със сандвич е лесна за инсталиране и не се нуждае от зидария, така че може да съкрати периода на строителство, т.е. готов за употреба. Прорезът е бърз, тръбопроводът за вода и електричество е лесен за инсталиране, а ефективността на конструкцията е няколко пъти по-голяма от тази на общата зидария. Монтирайте стенен панел (1.49) = зидария 120 стандартни тухли + 7.2M2 (двустранни вторични) мазилки, всеки обикновен работник може да инсталира 30М2 сандвич стена на средно всеки ден, т.е.

7, ниска цена

От гледна точка на увеличаване на практическата област, намаляване на обема на транспорта, намаляване на трудоемкостта, намаляване на структурните разходи и изграждане на цивилизация, цената е много ниска. По отношение на практическата площ от 1 кв.м. на стена за всяко разширение от 12 квадратни метра, панелът на стената е увеличил площта за ползване. Ако разгледаме използването на сандвич стена борда от проекта, тя може да намали стандарта на конструктивни материали, както и общите разходи на сградата може да бъде значително намалена.

зелен материал


Икономическа полза от сандвич стената съвет

Eps Sandwich Panel с дебелина 10 см, със средно тегло 63-68 кг / м2, което е по-леко от другите стенни материали.

Позволява да се намали теглото на стената с около 50%, а в сравнение с други стенни работи, да се спестят разходи с 20%

Сравнявайки материалите от времето на работа, качеството на сандвич панелите на Eps има много дебелини, като например 60/75/90/100/120 / 150mm. Според стандарта на строителство

Леко тегло, може да съхранява 42 dB звук и да издържа на огън до 3 часа. Eps Sandwich Panel може да приеме единични точки за тегло до 50 кг

Eps Sandwich Panel също помага с лекота, намалява времето, намалява разходите, лекото тегло, не е необходимо да се шпаклова.


Прилагане на сандвич стена съвет

етажна собственост, градска къща, болница, клиника, недвижими имоти


Информация за връзка

Фреда

E-mail: freda@zhongjingtai.com

WhatsApp: +86 136 6600 3756

стоманена конструкция

Hot Tags: топлоизолационни сандвич стена борда, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също