Сандвич панели от пяна

Описание на продукта Сандвич панели от пяна с ядро Пяна от пяна с пяна е вид лек, енергоспестяващ стенен материал, който използва циментов калциев силикат или армиран калциев силикат като панел за лице, напълнен с цимент, частици EPS полистирол и като сърцевинен материал. ..
Чат сега

Информация за продукта

Описание на продуктите на пяновите панели от пяна

Пяната от пяна с пяна е вид лек, енергоспестяващ стенен материал, който използва циментов калциев силикат или армиран калциев силикат като лицев панел, напълнен с цимент, EPS частици от полистирол и като сърцевинен материал и формиращ еднократно съединение. Сандвич панели от пяна Core могат да бъдат широко използвани за различни високи и ниски сгради като: банка, офис сграда, болница, училище, хотел, търговски център, зала за забавления, преносими жилища, реконструкция на стара къща, фамилна къща и склад.


Продуктов параметър на пяновите панели от пяна

Име на продукта

Сандвич панели от пяна

широчина

610 мм

дебелина

60/75/90/100/120/150 мм

дължина

2440/2270 мм

цвят

бял

Приложение

Вътрешната преградна стена, външната стена за модерна висота сграда, фабрика, хотел, училище и всички видове къщи и сгради.


Характеристика на пяновите панели от пяна

1.green: 100% без вредни вещества и са с нерадиоактивни продукти, стандарт GB6566-2001.

2. непромокаем водоустойчив: Пяновите панели от пяна Core ще се поддържат сухи и няма да оставят петна. По време на влажните дни таблата също няма да кондензират вода. подходящи за монтиране в такива мокри помещения като кухни, бани, мазета, поради своята влагоустойчивост и водоустойчивост

3. Добра интеграция: Чрез използване на стомани в ставите, силата на пяновите панели от пяна е достатъчно висока, за да направи разделянето на големи размери и дълги разстояния, а антисеизмичното действие е няколко пъти по-високо от зидарията.


Използване на пянообразни панели от пяна

60/75 мм дебелина за вътрешна стена, дебелина 100/120/150 мм за вътрешна или външна стена.

1.Партие, вътрешна стена, външна стена от неносеща стена

2. Обновяването на старите сгради

3.Други условия, които имат силни изисквания на влагоустойчив, водоустойчив, огнеупорен, звукоизолация.

Пяна Core Sandwich Panels1.jpg


Опаковане на пянообразни панели от пяна

Безплатно опаковане: нормален палет + опаковъчен колан

Стандартен експортен пакет: добър палет + перла вълна + ъглова защитна хартия + опаковъчен колан + тънък пластмасов филм

Зареждане: Обикновено 18 палета на 20 'контейнер или според изискванията на клиента.

Пяна Core Sandwich Panels2.jpg


За нас

Xiamen ZhongJingtai строителни материали Ко ООД, професионален високотехнологични изследователска и развойна дейност компания, специализирана в производството на нови материали за пестене на енергия стена --- Пяна Пяна Сандвич панели, машини и оборудване за развитие, производство на технологии и насърчаване на продукти приложения. Ние се съсредоточаваме върху убеждаването към екологичните и енергоспестяващи съвременни материали за стени и също така положително отговаряме на националната политика за реформиране на стени. Разработихме успешно стенни панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на съвременната архитектура. В допълнение, ние може да произвежда повече от 2 милиона квадратни метра от различни стени материали годишно. Качеството на първо място, честността и печелившото сътрудничество са нашите управленски идеи.

Пяна от пяна


ЧЗВ

1.Имате ли пяна от пяна с дебелина 90 мм?

О: Да. Ние имаме. Това е по избор за клиенти, които искат да използват 90 мм панели между 75 мм и 100 мм.

2.Какво е пакетът за панели с пяна от пяна?

О: По принцип сандвич панелът се натоварва без дървена опаковка и за безопасност на продукта.

3.Какво, ако не разбирам инсталирането на пяна панели от пяна Core?

О: Не се притеснявайте. Можем да изпратим видеото как да инсталираме за вас


Hot Tags: пенопласт сандвич панели, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също