Външни изолирани стенни панели Изграждане на апартамент Сандвич панелна плоскост с SGS TUV Одобряване

Композитният тапет е ново поколение високоефективни вътрешни прегради, произведени от индустрията. Той е съставен от различни строителни материали и замества традиционните тухли. Той има очевидните предимства на опазването на околната среда, енергоспестяването и без замърсяване, леката устойчивост на земетресения, противопожарна защита, топлоизолация, шумоизолация и бърза конструкция.
Чат сега

Информация за продуктаВъвеждане на продукта

Zhongjingtai Cement Lightweight Composite Sandwich Wallboard използва като панел с дебелина 5 мм калциев силикатна дъска, с полистиролни частици в средата за пенообразуване, достатъчно пенообразуване, равномерно разпределение и добра устойчивост на огън и висока температура. Тази функция може да гарантира, че композитният сандвич панел за стена на циментова основа има добро забавяне на пламък и пожароустойчивост, когато се използва като вътрешна и външна преграда, а в случай на пожар е гарантирано, че стената не гори, не се разтопява , и не генерира токсични газове. В допълнение, циментовият лек композитен сандвич стенни плочи има много добри показатели за топлоизолация и може да се използва като сгради за прегради на стени като къщи от стоманена конструкция, фабрични сгради, складове, работилници, къщи за топлоизолация и хладилно съхранение. На второ място, циментовият лек композитен сандвич тапет има добра звукоизолация и звукоизолация и може да се използва в архитектурната украса на звукоизолирани помещения, аудио-визуални помещения и други звукоизолирани помещения. Циментовият лек композитен сандвич тапет е нов тип строителен материал с леко тегло, висока якост, силна висяща сила и добри сеизмични показатели. Този строителен материал може да бъде закован, изрязан, нарязан, пробит, има лесен монтаж и удобно транспортиране.


原材料

Стенният панел е съставен от лицев панел и вътрешен пълнеж, материалът на лицевия панел е 5 мм калциев силикатен борд, а средата е изпълнена с леки композитни основни материали, включително цимент, EPS и летяща пепел.

Характеристики на продукта

1. Пестене на енергия и опазване на околната среда (тестът не съдържа вещества, вредни за човешкото тяло)
2. Пожарна защита (клас А1 е незапалим, пожароустойчивостта е 4 часа)
3. устойчивост на земетресение (може да се използва като земетресение на ниво 8)
4. Тегло (около 66 кг на квадратен метър)
5. Звукоизолация (42dB)
6. Водоустойчив, влагоустойчив, без халоген, облицовъчни плочки, мрамор (може да се използва в кухня, баня, мазе и други мокри помещения)
7. Висока стабилност и добра устойчивост на атмосферни влияния. Окачване за окачване, висящи нокти (едноточково окачване 1000N), увеличаване на площта на употреба и намаляване на разходите по проекта

优点大全4

Спецификация на продукта

Име на марката EPS лек композитен циментен сандвич панел за стена
Дължина х Ширина (mm) 2270/2440 х 610
Дебелина (мм) 60 75 90 100 120 150
Приложение покрив Вътрешна стена Външна стена или подПриложение на продукта

Прилагането на леки циментови композитни сандвич стени значително подобри ефективността на строителството на строителни проекти, като същевременно намали разходите за труд на зиданите конструкции, намалява праха, образуван по време на строителството, и намалява натиска върху околната среда, причинена от строителството. композитните панели за стени от сандвич използват пълноценно остатъците от индустриални отпадъци като муха, намалявайки натиска върху земните ресурси и въздуха, причинени от традиционните червени тухли. Следователно, циментовият лек композитен сандвич тапет е екологично чист строителен материал.

1 (3)

H3843ec2255d6482b8f3e439c4dbd493am_350x350.jpg

1 (4)

.......

外墙应用2

屋顶地板应用

Опаковане и доставка

1. Безплатна опаковка (с нормален палет и опаковъчен колан)
2.Стандартна експортна опаковка (обвита с пластмасов тънък филм, защита на ръбовете и добър палет): USD 20-30 / пакет
3. Размер на опаковката: 1500-3000 * 610 * 1000mm Зареждане: 18 палети на 20 'контейнер, 11000kgs-18000kgs на 20' контейнер

3

...

11 (2)


За нас

Xiamen ZhongJingtai строителни материали Co., Ltd, е професионална компания за високотехнологични изследвания и разработки, произвеждаща нови материали за стени, разработка на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения за продукти. Компанията е разположена в очарователния град Ксиамен, с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището. Ние реагираме положително на националната политика за реформиране на стените. Разработили сме успешно стенни панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на съвременната архитектура.

1

工厂2

Качеството на нашите продукти е надеждно, пробите са добре дошли да бъдат тествани преди да направите поръчка.

Свържете се с нас

Fuma_MimePart_5
Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД
Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай
Лице за контакт: Джоди Хуанг
ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319
Мобилен: + 86-13695041249
Уебсайт: www.zhongjingtai.com


Hot Tags: външни изолирани стенни панели, изграждане на апартамент сандвич панел панел с sgs tuv одобряват, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също