Енергоспестяващи леки сандвич панели от EPS

Повърхност: Усилена калциева силикатна дъска
Ядро: Цимент, EPS, пясък, летяща пепел
Чат сега

Информация за продукта

ZJT лек енергоспестяващ композитен eps сандвич циментен панел от стени се състои от лицеви панели и интериорен пълнеж. Материалът на лицевия панел е калциев картон, а сърцевината е от пясък, цимент, EPS, вода, летяща пепел, нов стенен панел вместо традиционните тухли по време на строителството.

产品 信息

Спецификации и размери

Национални стандарти Резултати от тестване
S / N Предмети 60mm 90мм 120 милиметра 60mm 90мм 120 милиметра
1

Anti-въздействие

Капацитет / пъти

≥5

≥5

≥5

≥8

≥10

≥15

2 Анти-огъване натоварване натоварване / пъти над deadweight

≥1.5

≥1.5

≥1.5

≥3

≥4

≥5

3 Анти налягане (МРа)

≥3.5

≥3.5

≥3.5

≥5

≥5

≥5

4 еднократна висяща сила ≥1000

≥1000

≥1000

≥1200

≥1300

≥1500

5 Звукоизолационна способност във въздуха (DB) ≥30

≥35

≥40

≥36

≥40

≥45

6 Огнеупорна граница / ч ≥1

≥1

≥1

≥4

≥4

≥4

7 Коефициент на топлопредаване (B / W / M ^ 2.K) / /

≤1.0

≤0.1478

≤0.1478 ≤0.1478

111

Предимства


Характеристика повече подробности
1 зелен 100% свободни от вредни вещества и са от А нерадиоактивни продукти, стандарт GB6566-2001.
2 лек икономически Обемът само 750-800 кг / м3, теглото на плочата ZJT с дебелина 75 мм е 60 кг / м2, равняващо се на 1/6 от теглото на тухлата, 1/7 от зидария с дебелина 120 мм.
3 увеличете валидното пространство дебелината на стената ZJT намалява с 85 мм, като се използват плочки ZJT с дебелина 75 мм. Така валидното пространство се увеличава с 1 / m2 на 11.8mm. с други думи, тя може да увеличи 6 / m2 на 100 / m2.
4 влагоустойчив водоустойчив ще остане сухо и не оставя петна. По време на влажни дни плочите също няма да кондензират вода. подходящи за монтиране в такива мокри помещения като кухни, бани, мазета, поради неговата влагоустойчивост и водоустойчивост.
5 огнеупорен Огнеупорна граница на ZJT дъски е повече от 4 часа и не отделя токсични газове под 1000 градуса. Невъзпламеняемото изпълнение достига национален стандарт А-клас.
6 топлоизолация ZJT борда се състои от специален материал, който поддържа топлината и топлината в благоприятно състояние. В същото време, платките ZJT могат да регулират влагата автоматично и да поддържат влагата на равновесно ниво.
7 звукоизолация Суровините на ZJT плоскостите имат добра производителност при звукоизолация. ZJT платката с дебелина 90 мм придобива звукоизолация от 42dB.
8 стените могат да бъдат заковани и набраздени ZJT борда може да бъде набразден, за да има проводник или да бъде прикован за окачване на тежки предмети. Повърхността на плоскостта ZJT е достатъчно гладка, за да се направи обработката на финишира директно с плочки, облицовка на стените и т.н.
9 добра интеграция Чрез използването на стомани в ставите, здравината на стените е достатъчно висока, за да се направи преграда на големи разстояния и дълги конструкции, а антисеизмичните характеристики са няколко пъти по-високи от зидарите.
10 лесна и бърза конструкция Може да се реже, за да се коригира дължината и ширината. Процесът на инсталиране е лесен и бърз, без нужда от мазилка.

Приложение

1. Подова система
Той може да бъде иновативно използван като дъска за подови настилки. Освен основните характеристики като звукоизолация, водоустойчивост, топлоизолация, тази система има изключителни предимства като височина натоварваща способност, антистатично електричество, устойчивост на триене, висока якост, удобно за телени канали и водопровод вградена, устойчивост на корозия, без деформация, без разцепване и т.н., която е много подходяща за полетата, включително плоча на пода на допълнителен горен етаж, фабрика, работилница, склад и др.

2. Вила и външна стена
Той може автоматично да коригира съдържанието на въздух и вода в затворени помещения със сезона и промените в климата, които могат да запазят температурата на постоянно ниво на температурата, а такъв екологичен ефект просто върви с течението на модерната жилищна сграда. Широко се прилага към различни модулни къщи, ниски сгради, апартаменти, вили и градски къщи
3. Интериорна система за прегради
С отлична пожароустойчива, най-добра висяща сила, звукоизолация, топлоизолация, водоустойчив,

Лесно Инсталиране и подобни характеристики, лека маса сандвич дъска са широко прилагани в специални позиции като преграден панел на високи и мега-високи сгради.
4.Скривна система
Тази система не само решава проблема с изтичането на покрива, но има и предимства като топлоизолация, чиста повърхност, висока устойчивост на температура и др. Характеристиките на лекота и височина намаляват използването на покривната колона, намаляват консумацията на материали, подобряване на сигурността, лесното му изграждане, което отразява съотношението им на производителност и цена.

Инсталация

Подравняване: направете основната линия на монтажното положение на плота.

Рязане на плота: рязане и регулиране на ширината и дължината на плота на базата на изискването.

Оразмеряване: смесване на циментовата мазилка ZJT и нанасяне на мазилката в празнината и основната линия между стената.

Монтиране на листа: преместване на покритата с хоросан плоскост към правилната позиция и използване на лост, за да се гарантира, че плоскостта на стената е плътна с друга.

Поставяне на плочата: запълване на свободната позиция на стената

Регулиране: фиксиране на плота с дървен клин, шип от стомана в залепената стена, две стоманени пръти трябва да се забиват на 120 мм стена.

Пълнене на фуги: разчистете циментовата мазилка на лицевия панел и го натиснете плътно с кръгъл стоманен прът.

Инсталиране на устойчив на пукнатини материал: след около една седмица, извадете дървените клинове и поставете анти-пукнатината с циментова замазка.

Вмъкване на проводници: не копайте едно и също място в двете лицеви стени и дълбочината не може да надвишава 2/3 от плота.

Мазилка боя: да завърши wal, плочки могат да се поставят без изстъргване и тапети също може да се прилага директно.

Опаковане и доставка

1.Свободно опаковане (с нормална палета и опаковъчен колан) \ t
2. Стандартни опаковки за износ (опаковани с пластмасов тънък филм, защита на ръба и добър палет):
USD20-30 / Пакет
3.Размер на опаковката: 2270/2440 * 610 * 60/75/90/100/120/150 mm
4.Натоварване: 18 палета на 20 'контейнер, 11000kgs-18000kgs на 20' контейнер
Детайли за доставка: около 10 дни след плащане

Опаковане

222

Ксиамен ZhongJingtai строителни материали Ко, ООД, професионален високотехнологични изследователска и развойна компания, специализирана в производството на нови енергоспестяващи стенни материали, машини и оборудване за развитие, производство на технологии и насърчаване на продуктите приложения. Нашата компания е разположена в очарователния град --- Xiamen, с удобство на водата и наземния транспорт и само на 15 минути от летището. Ние се фокусираме върху убеждаването на екологичните и енергоспестяващи стенни материали и положително реагираме на националната политика за реформиране на стени. Разработили сме успешно стенни панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на модерната архитектура. В допълнение, можем да произвеждаме повече от 2 милиона квадратни метра различни стенни материали годишно. Качество fisrt, честност и печелившо сътрудничество са нашите идеи за управление.

Нашата компания, разчитаща на модерно оборудване, първокласна технология, отлично качество, силна производителност, благоприятна система за обслужване на клиенти, е създала добрата имидж на марката на пазара и е широко призната от много други страни. ще подобри работата ви, ще насърчи вашата работна среда, ще ви спести времето за работа, ще спести вашето жилищно пространство и ще ви е удобно за късната поддръжка. Участваме в търговските изложения в страната и чужбина и получаваме повече сътрудничество и признаване с чуждестранни клиенти.

Hot Tags: енергоспестяващи леки EPS сандвич панели, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също