Стенен панел за сандвич

Стенен панел за сандвич

В съвместни усилия за поддържане на най-високите стандарти за структурна стабилност, JEDPanel се фокусира върху изработването на строителни материали, които са изключително функционални, търговски приемливи и без риск. Нашите продукти са различни и ние осигуряваме най-високо ниво на професионализъм, докато работим ...
Чат сега

Информация за продуктаВ съвместни усилия за поддържане на най-високите стандарти за структурна стабилност, JEDPanel се фокусира върху изработването на строителни материали, които са изключително функционални, търговски приемливи и без риск. Нашите продукти са различни и ние осигуряваме най-високо ниво на професионализъм при работа с подобни отрасли.Панелът EPS сандвич са структурирани изолирани панели, използвани като строителни материали. По принцип те са трислойни сандвич панели; изолационното ядро с ниска плътност (цимент) е закрепено между две относително втвърдени слоеве на кожата на структурираната дъска от всяка страна на сърцевината. Предната дъска може да бъде или фиброциментна плоскост или калциев силикатен борд (дебелина на предната дъска предимно 5мм, или 4мм и 6мм). Тези структурни комбинации са най-подходящи за среди, където е желателно ниско тегло и висока структурна твърдост.

ZJT lightweight wall panel
Те се произвеждат чрез смесване на стирен с изобутилен под високо налягане. Малки частици от полистирен се разтопяват в плътното ядро с помощта на процес на парно нагряване и третиране под налягане. При нагряване тези зърна се разширяват до 40 пъти. След като синтезът се осъществи, блоковете след това се сегментират и оформят, за да доставят на пазара различни продукти от EPS.

8-Specification-comparison

контакт


експортни продажби

Ксиамен Zhongjingtai строителни материали Ко ООД
Добави: Сграда-2A-D Lianchang Сграда No6-8 Huli Avenue, Huli област Xiamen Fujian China
Tex: + 86-592-5216902 Факс: + 86-592-5216317
Мобилен / Whatsapp / Wechat: +8618559217326
E-mail: zoe@zhongjingtai.com Skype: cqannyzeng

Hot Tags: бетон сандвич стена панел, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също