Бетонни стени на стени

Beton Partition Wall Wall Partition Wall е вид лек, енергоспестяващ материал за стени, като подсилва влакнестата циментова замазка като лицев панел, вътре в цимента, EPS, летлива пепел като материал на сърцевината и формиращ еднократно съединение. Неговият рожден ден отбелязва,
Чат сега

Информация за продукта

Бетонни стени на стени

Beton Partition Wall е вид лек, енергоспестяващ материал за стени, като подсилва влакнестата циментова плоскост като лицев панел, в цимент, EPS, летлива пепел като сърцевинен материал и формиращ се чрез еднократно съединение. Неговите рожденици отбелязват, че материалът за стените ще се появи като тенденция за обновяване, вместо традиционния блок, новите архитектурни мисли и неговото изключително изпълнение отговарят на изискванията на съвременната архитектурна среда.


Особеност

1.Изграждане и съхранение на топлоизолацията Основният материал на стените за бетон е полистиренови зърна и други материали против замръзване и топлина, които запазват околната среда, които могат да регулират вътрешната температура в постоянен диапазон, като по този начин постигат ефектите от екологичното регулиране.

2.Waterproof и огнеупорни. Лице на стените Beton Partition стена от енергоспестяващи дъски от двете страни са 5мм калциев силикат огнеупорно дъно и основните материали е смес от цимент, пясък, летлива пепел и др.

3. Лесна конструкция и спестяване на време. Нашите бетонни разделителни стени сглобяване дизайн, уменията на операцията лични е необходимо изключително ниско master moodle всичко може да направи, което може да спести много труд и време разходи за строителната част.


предимство

1. Добра звукова изолация капацитет.Нашите бетонни дялове стена звукови ефекти в съответствие с националните жилищни звукови изисквания, много по-високи от другите тухли стена на звукови ефекти.

2. Дървена окачваща сила. Покрива се повърхността и няма повреди след удара. Окачването на единична е 100 кг, може да се залепи и да се постави плочка.

3.Различна повърхностна повърхност. Повърхността на стените на стените е равна. Можете да направите мазилка директно за вътрешна декорация. Тя също може да вземе всички декоративни лечение.


Приложение

Нашата стена за бетон има много предимства в сравнение с традиционните тухли и се прилага на риф, под, външна / вътрешна стена и всички видове сгради.

1. Ненатоварен панел за стена за висок клас

2. Сградата с по-високи изисквания за звукоизолация, противопожарна и влажна устойчивост.

3. Система за регулиране на микроклимата и система за пасивна противопожарна защита.

4. Изграждане на сеизмична площ, равна или по-малка от 8 магнитуда.


ЧЗВ

1.Каква е дължината и ширината на преградата?

Следва разделителната ни маса на стената:

дължина: 2270 мм, 2240mm

Ширина: 60 милиметра, 75 мм, 90 mm, 100mm.120mm, 150мм,

2.Как е силата на натиск?

Нашата устойчивост на компресия на циментови стенни панели е повече от 3,5 Mpa.

3. Има ли вашата стена за стени от бетон, огнеупорна?

Да, така е. Нашата бетонна преграда стена огнеупорен срок е най-малко 3 часа.

4.Какво за капацитета на вятърната резистентност на стените на стените?

Нашата бетонна стена може да е устойчива на вятър 8-13 градуса.


Нашата услуга

1. Високо качество.Освен производство в съответствие с изискванията на клиентите, ние също така установи набор от производствени стандарти.

2.We имаме свой собствен фабричен и професионален екип продажби с fluently устен английски и писане. И ние ще отговорим на вас и решаване на вашите проблеми 24 часа * 7.

3.Висока скорост на производство и доставка.

4.Rich опит. Имаме професионални групи, които имат богат опит в областта на архитектурата. Ние можем да предоставим на клиентите професионален съвет.Hot Tags: бетонова преградна стена, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like