Чиста стая Панел Силен стенен панел Външен сандвич Пано

Чиста стая Панел Силен стенен панел Външен сандвич Пано

Композитният тапет е ново поколение високопроизводителна вътрешна преграда за сгради, изработена от промишлени материали. Той е съставен от различни строителни материали, заместващи традиционните тухли. Той е екологичен, енергоспестяващ и без замърсяване. Той е лек, устойчив на земетресение, пожароустойчив, топлоизолационен и звукоизолиран. Очевидните предимства на бързата конструкция.
Чат сега

Информация за продукта

Чиста стая панел здрав стенен панел външен сандвич на пано


Представете продукта


Композитният таван използва обикновен калциев силикатен цимент, пясък и летяща пепел или други промишлени отпадъци, като водна шлака, шлака и др., Като фин агрегат, след това добавете гранули от полистирол и малко количество неорганични химически добавки, с автоматично високоефективно действие система за леки агрегати въвежда въздух в слоя с пчелна пита, за да стабилизира порите по време на процеса на смесване, за да намали допълнително теглото на продукта, което не само намалява разходите за материал, но и постига идеалния ефект на изолация и звукоизолация.

Лицев панел: 5 мм дъска от калциев силикат

Основен материал: EPS, цимент, летяща пепел, добавки


原材料


207


Функция на продукта

1. Огнеустойчива, водоустойчива и зелена защита на околната среда Енергоспестяващият листов материал Zhongjingtai е главно смес от полистиренови гранули, цимент и летяща пепел. Ограничението за пожароустойчивост при 1000 ° C е 3 часа, а негоримостта е в съответствие с националната спецификация на A-полюс. Не се отделя токсичен газ, той е напълно съвместим със световните разпоредби за опазване на околната среда; може да се направи във вода, без пепел по време на употреба, без изтичане.

防火2防水3


2, добра звукоизолация Вътрешният състав на леката композитна серия стенни плочи (EPS полистиролни частици) има отлична звукоизолация и звукопоглъщане. Например, звукоизолацията на 100-милиметровата плоча Zhongjingtai е по-голяма от 42 dB, националната спецификация е 35 dB, а традиционната блокова шумоизолация е 40 dB.

隔音降噪


3, отличните характеристики на процеса на строителство сега е главно в текущото време на строителството може да бъде максималната граница на строителния персонал за улесняване на спирането на задължението, и може да увеличи мощността на строителството, а след това може да забави завършването на строителството месечен цикъл. Много добре е, че в процеса на строителството не са необходими пясък и цимент. Обемният контраст на лекия композитен тапет е малък и натрупаното време може да направи сравнението на другата страна просто и ефективно. И също така помислете за елементите на строителната площадка, опитайте се да сведете до минимум заетото по време на строителството пространство. Няма епизод на строителни отпадъци. По време на строителния период строителният персонал няма нужда да спира традиционното измазване на лекия композитен тапет. Това ще увеличи до известна степен използването на персонал. Добавена е цената на строителството.


工期快


4, енергоспестяващите стоки се използват главно за производство на суровини без почва, най-енергоспестяващите характеристики на стоките могат да бъдат изразени в трите аспекта на топлоизолация, изолация и звукоизолация, която е изработена от композит от антифриз, т.е. топлоизолация и материали за опазване на околната среда - пенополистирол При определени обстоятелства той има отлични характеристики на топлоизолация и запазване на топлината. Нека текстът на цялата стая да бъде на определено ниво и тогава е отлично да се достигне до ролята на пестене на енергия.

11


5. Лека Лека серия от композитни тапети е най-лекият високотехнологичен нов материал от истинския материал за стена. В сравнение с други компоненти на данни за стени, съотношението е 1: 5 или повече, което може значително да увеличи основния товар на тялото и да спести разходите.


6. Висока якост Леката композитна тапетна серия има добра устойчивост на удар и е тествана от националната професионална организация за проверка. Товарът с повреди при огъване е повече от 3 пъти теглото на товара.

悬挂重物5


Приложение на продукта


Вътрешна стена и външна стена

11


Под и покрив


屋顶地板应用


Други специфично приложение


应用大全3


Спецификация на продукта


Eps олекотен стенен панел Дължина × Ширина (мм) Опция за дебелина (mm)
Редовна големина (mm) 2270 × шестстотин и десет мм 60/75/90/100/120/150
2440 × шестстотин и десет мм
Дебелина предполага (mm) покрив шестдесетмилиметра
Вътрешна стена 75/90 / стоmm
Външна стена и под Сто и двайсет мм / 150милиметра


Сертификат на продукта


Сертификатът ни е SGS и TUV


资格证书3


Ако искате да разгледате конкретния доклад от теста, моля, свържете се с мен, ще ви изпратя за справка.


За нас

XIAMEN ZHONGJINGTAI СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ CO., LTD. е професионална високотехнологична компания за научноизследователска и развойна дейност, произвеждаща нови материали за стени,

разработване на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения на продукти. Компанията е разположена в очарователния град Ксиамен,

с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището.

Ние се придържаме към бизнес философията „качество първо, спечелено сътрудничество“ и предоставяме на нашите ценни клиенти силна техническа поддръжка и пакетни услуги.

С нашите най-висококачествени продукти и надеждност, ние обещаваме да си сътрудничим с нашите партньори, за да процъфтяваме заедно, докато отговаряме на изискванията на пазара.

Ние се ангажираме да допринесем тези висококачествени и щадящи околната среда материали за обществото.


办公室一角


工厂2


Свържете се с нас

Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай

Лице за контакт: Джоди Хуанг

ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319

Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249

Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com


Съвет: Ако искате да тествате нашия продукт, можем да ви изпратим безплатната мостра.


Hot Tags: чиста стая панел здрав стенен панел външен сандвич на пано, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like