Стенни панели за циментови плочи Сандвич панели за циментова пяна

Композитният тапет е ново поколение високопроизводителна вътрешна преграда за сгради, изработена от промишлени материали. Той е съставен от различни строителни материали, заместващи традиционните тухли. Той е екологичен, енергоспестяващ и без замърсяване. Той е лек, устойчив на земетресение, пожароустойчив, топлоизолационен и звукоизолиран. Очевидните предимства на бързата конструкция.
Чат сега

Информация за продукта

Сандвич панел за циментови плочи за стена


Въвеждане на продукта


ZJT Лек композитен енергоспестяващ сандвич панел е съставен от лицев панел и вътрешен пълнеж. Материалът на лицето е тънка фиброциментова плоскост или калциево силикатна дъска, а средата е изпълнена с леки композитни основни материали, включително цимент, EPS и летяща пепел.


原材料4


Характеристики на продукта


  1. Лекият композитен панел за преградни стени може да увеличи площта на използване, има добра цялост и не се деформира лесно по време на употреба, тялото на стената не се разхлабва лесно и сеизмичните характеристики са добри.


2. Самата преградна стена има функции на влагоустойчив, водоустойчив и звукоизолиран и може да поддържа постоянно ниво на влажност по време на употреба, за да постигне ефекта от екологичната настройка. Много съвпада с тенденцията на развитие на съвременната архитектура.


3. Този дял може да играе роля в защитата от пожар и опазването на околната среда. Дори ако се използва дълго време при високи температури, няма да отделя токсични газове. Неговата огнеустойчивост е в съответствие с националните стандарти. Ползите от използването на леки прегради за клиенти са, както следва: (1) Намаляване на общите разходи и повишаване на икономическата ефективност.


(2) Увеличете използваемата площ и степента на използване на сградите и разгледайте продаваемата единица като единица за оценка на единицата за продажба, за да подобрите конкурентното предимство на единицата по отношение на цената;


(3) Способността на сградите да издържат на земетресения, пожари и други бедствия значително се подобрява.


(4) При насърчаване на развитието на недвижими имоти може да се подчертае понятието „екологично жилище“ и „естествено екологично жилище“, като „дихателна жилища“ или „саморегулиращо се екологично жилище“ като търговска точка. За разлика от други сгради, създаването е различно.


Спецификация на продукта


Име на марката ZJT Лек EPS композитен циментен сандвич панел
Дължина * Ширина (mm) 2270/2440 * 610
Дебелина (mm) 60 75 90 100 120 150
Приложение покрив вътрешна стена външна стена или под


Приложение на продукта


Може да се използва като вътрешни и външни преградни стени или всякакъв вид декорация и строителство, а също и най-добрите материали за растения, апартаменти, хотели, офис сгради и обществени конструкции и др.

В допълнение, те се използват за отделения, домакинства, бани, вътрешни преградни стени на кухни.


.......

207

20190529160657_66770

H3843ec2255d6482b8f3e439c4dbd493am_350x350.jpg

屋顶地板应用

За нас


XIAMEN ZHONGJINGTAI СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ CO., LTD. е професионална високотехнологична компания за научноизследователска и развойна дейност, произвеждаща нови материали за стени,

разработване на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения на продукти. Компанията е разположена в очарователния град Ксиамен,

с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището.

Ние се придържаме към бизнес философията „качество първо, спечелено сътрудничество“ и предоставяме на нашите ценни клиенти силна техническа поддръжка и пакетни услуги.

С нашите най-висококачествени продукти и надеждност, ние обещаваме да си сътрудничим с нашите партньори, за да процъфтяваме заедно, докато отговаряме на изискванията на пазара.

Ние се ангажираме да допринесем тези висококачествени и щадящи околната среда материали за обществото.

1

工厂2

Свържете се с нас

Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай

Лице за контакт: Джоди Хуанг

ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319

Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249

Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com


Hot Tags: циментова ламарина стена панел циментова пяна сандвич панел, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също